MSB: Erzurum'daki olaylara karışan uzman çavuşun sözleşmesi feshedildi

MSB: 7 Mayıs'ta Erzurum'da yaşanan olaylara karıştığı gerekçesiyle Uzman Çavuş Akif Keleş gözaltına alındı, yapılan tahkikat sonucunda sözleşmesi feshedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2023 11:30 GÜNCELLEME 09.05.2023 12:32 GÜNCEL
MSB: Erzurum'daki olaylara karışan uzman çavuşun sözleşmesi feshedildi
MSB: Erzurum'daki olaylara karışan uzman çavuşun sözleşmesi feshedildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, 7 Mayıs'ta Erzurum'da yaşanan olaylara karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan Uzman Çavuş Akif Keleş'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Keleş hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2021’de 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında soruşturmaya yer olmadığı kararı verilmiştir" denildi.

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum mitingindeki olaylara karıştığı tespit edilen 21 kişiden 16'sının gözaltına alındığını, şüphelilerden birinin daha önce FETÖ'yle iltisaklı olduğunun tespit edildiğini açıklamıştı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 162 TÜMÜ
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    i.oglu sana en güzel cevabi İstanbul secimlerde vericek. Erzurum'a da bidaha gelme sevilmiyosun. çünkü pkk sevicisin.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ya niye taşlıyorsun, şiddet barbarlıktır, yuhala veya dinleme, zorla dinletecek değiller. Oyunu vermeyerek cevap verebilirsin. Taşlı sopalı kavga bazı erkeklerin hala erkeklik gösterisi, level atlayamıyoruz bir türlü. Provokasyona hemen geliyorlar
    Cevapla
  • kırk 10 ay önce Şikayet Et
    CHP lilerin olduğu alandan taş atılıyor sonra ortalık karışıyor.Bu olayların olduğu akşam cnn türk te erzurum belediye başkanı olayların kamera görüntülerini gönderdi tv kanalıda yayınladı. O bölgede taş ve taş sökülecek kesinlikle bir yer olmadığını üstüne basa basa söyledi bu bir fetö,cana kaftancıoğlu işbirliğiyle hazırlanmış bir tezgah bu tür olaylardada iyi rol kesen bir tekfür var.
    Cevapla
  • Hafız Laedri 10 ay önce Şikayet Et
    Taşların nerden geldiğini biliyor musun araştır taşları kendi parayla tuttukları örgüt piyonları poşetler ile getirmiş kameralar incelendiğinde net anlaşılıyor.... Hatta bi görüntü var elimde ki paylaştığıma ekoyu direk içeri tıktıracak bir görüntü..... Öyle yağma yok hem tiyatro yap hem devletin valisine ukalalık yap....
    Cevapla
  • Leyla şahin 10 ay önce Şikayet Et
    Bence taş atmak doğru değil ama ekoda ceza almalı sonuçta kurallara uymamış o insanlarda işinden oldu boş yere eko için değmez ben bile onun sesini duyunca bütün kimyam bozuluyor Devletimiz uyanık olsun suçsuz insanları görevinden almasın iyi araştırsın
    Cevapla
  • Son Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Her gün vatanı bölmek için nutuk atanlara bişey yok milliyetçilik duygusu tavan yapmış yarın bir sıkıntı olsa en önde gidecek adamları cezalandiriyorsunuz.
    Cevapla
  • kazım kartal 10 ay önce Şikayet Et
    dedi fetöşün sol kolu
    Cevapla
  • Kemal Yalçın 10 ay önce Şikayet Et
    Sözleşme fesih yetmez, provakatörlük yaptığı için ceza almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR