Kalpsizlikte yeni boyut! Yetim ve öksüz depremzedelerin yardımlarını kestiler

Depremzedelerin Kılıçdaroğlu yerine AK Parti ve Başkan Erdoğan'a oy vermesini hazmedemeyen CHP'nin nefret propagandası korkunç boyutlara vardı. Kahramanmaraş'ta afetzede çocukların öğrenci bursunu kesen CHP'liler, eşyalarını da geri istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2023 16:44 GÜNCELLEME 17.05.2023 16:44 GÜNCEL
Kalpsizlikte yeni boyut! Yetim ve öksüz depremzedelerin yardımlarını kestiler
Kalpsizlikte yeni boyut! Yetim ve öksüz depremzedelerin yardımlarını kestiler
  • HABER7

Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yüksek oy çıkması gerekçesiyle afetzedelere kin kusan CHP, korkunç yüzünü göstermeye devam ediyor. Seçim öncesi elleriyle yaptıkları kalp işaretini unutan CHP’nin partizan isimleri küfür, hakaret ve aşağılamalarının ardından depremzedelere yapılan yardımı kesti.

Dün beddua bugün kapı dışarı! Tekirdağ'da depremzedeler cezalandırılıyorDün beddua bugün kapı dışarı! Tekirdağ'da depremzedeler cezalandırılıyor

Sosyal medyaya yansıyan “kalpsiz” yaklaşımlar neticesinde Kahramanmaraş’ta 174 yetim ve öksüz çocuğun desteğinin kesildiği, 2 bine yakın erzak kolisinin iptal edildiği, evsiz kalanlara yapılan eşya yardımlarının geri istendiği, öğrencilerin bursunun dahi kesildiği belirtildi.

'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!

YAPMADIKLARI KALMADI

Bir depremzedenin paylaşımına yansıyan karanlık zihniyetin oy için yaptığı vicdansızlık, CHP zihniyetinin kodlarını bir kez daha açığa çıkardı.

Paylaşımda, “Son üç gündür yaşadıklarımı kalbim kaldırmayacak sanırım. 174 yetim ve öksüz çocuğun destekleri kesildi. 2000 e yakın erzak kolileri iptal edildi. Evsiz kalan insanlara yapılan eşya yardımlarını geri istediler. Çocuklara, engellilere, evsizlere sağlanan imkanları haram ettiler. Yorumu size bırakıyorum?” ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan'dan depremzedelere 'oy verdiniz' deyip hakaret eden muhaliflere tokat gibi cevap!Erdoğan'dan depremzedelere 'oy verdiniz' deyip hakaret eden muhaliflere tokat gibi cevap!

‘HEPSİ İPTAL’ DEDİLER, BEDDUA ETTİLER

Paylaşılan ekran görüntüsünde ise fanatik CHP’li bir vatandaştan gelen mesajlar dikkat çekti. 3 adet mesajda, depremzedeleri ölüme terk eden şu sözler sarf edildi:

“Melike Hanım ilk günden bu yana sahadasınız taktir ediyorum fakat hakkımı helal etmiyorum. Konvoya çıkan insanlar haklarını aramaya Çıksın. Size sözüm yok ama Allah hepsinin belasını versin”

“Melike Hanım merhaba yollayacağımız 300 erzak kolisini gelen tepkiler üzerine iptal ediyoruz. Maraş halkının bir şeye ihtiyacı yokmuş bunu gördük. Size iyi çalışmalar.”

“Melike'cim merhaba, 11 öğrenci bursunu arkadaşlarla kesme kararı aldık. Hizmeti inşallah alırsınız. Oy veren cahiller yol gösterir size. Senin de emeğine sağlık. Kolay gelsin”

Depremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildiDepremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

Depremzededen CHP'lilere anlamlı cevap! Suyun parasını gönderdi

Bakan Kurum'dan Tekirdağ'da depremzedelere gönderilen tebligata tepkiBakan Kurum'dan Tekirdağ'da depremzedelere gönderilen tebligata tepki

AK Partili Hamza Dağ açıkladı! CHP'li belediyelerden depremzedelere skandal hareketAK Partili Hamza Dağ açıkladı! CHP'li belediyelerden depremzedelere skandal hareket

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 155 TÜMÜ
  • Ertuğrul 11 ay önce Şikayet Et
    İşte CHP budur. Atatürk'ü maske olarak kullanan arkasında Türkiye ve İslam düşmanlarının cirit attığı halk düşmanı (Türk Kürt) bir parti oldu. Bu iki halkın kanları üzerinden beslenen terör yuvalarında bunlara kol kanat gerenlerle kadeh tokuşturmak bunların işi.
    Cevapla
  • selocan 11 ay önce Şikayet Et
    ula birde bunların seçimi kazandığını düşünsenize vallahi billahi bunların rum yunan ermeni yahudi damarlar kalkar
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    dna bu arkadaş yaptıkları herşey sahte. verdiğiniz oyları arttırın ki bunların akılları başına gelsin hem cb hemde belediye seçimlerinde.
    Cevapla
  • ADALET 11 ay önce Şikayet Et
    Böyle devam edin siz Davutoğlu 28 mayısı referandum olarak nitelendirmiş evet aynen öyle vatanseverler ile terör destekçileri arasında bir referandum olacak bu karşı tarafta Atatürk ün arkasına sığınan birde buna inanan bir grup var o gruba sesleniyorum uyanın heeeey uyanın adam ülkeyi böleceğim diyor siz uyuyorsunuz Alooooooo
    Cevapla
  • HTHT 11 ay önce Şikayet Et
    Tarafsız bölgenin taraflı yöneticisi Ahmet Hakan 2.Turda CHP Milliyetçi söylemle başarılı olabilir diyorsun. Bu şuna benziyor PKK , FETÖ, KANDİL İLE KOL KOLA GİR. Maçın ikinci yarısında Teşbihte hata olmaz Rakı masasından millete ben içkiyi bıraktım namaza başladım demeye benzer. SÖZ İLE EYLEM BİR OLMALI BU OLMADAN BAŞARIDA OLMAZ MİLLETTE BU MİLLİYETÇİ SÖYLEMİ YUTMAZ. SEÇMEN REHAVET YOK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR