Motosiklet çaldığı iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı

Ardahan'da park halindeki motosikleti çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2023 01:59 GÜNCELLEME 19.05.2023 01:59 GÜNCEL
Motosiklet çaldığı iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı
Motosiklet çaldığı iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı

Ardahan'ın Posof ilçesine bağlı Uğurca Köyü'nde yaz aylarında ikamet eden M.Ç. isimli şahıs, Ekim 2022'de kendisine ait motosikletini kilitleyip muhafaza altına alarak Bursa'ya gitti. Seçim dolayısıyla ilçeye dönen M.Ç. muhafaza altına aldığı motosikletin çalındığını fark edince durumu İlçe Jandarma ekiplerine bildirdi.

JASAT ekiplerince Uğurca Köyü'nde M.Ç'ye ait motosikletin çalınmasına ilişkin çalışma başlatıldı. Kimlikleri belirlenerek teknik ve fiziki takibe alınan 2 şüpheli yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.K. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı, D.B. ise adli kontrolle salıverildi.

KAYNAK : İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR