Ankara'da sağanak yağışı sonrası ev ve iş yerlerini su bastı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde etkili olan sağanağın ardından çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Ekiplerin iş yerleri ve dükkanlardaki suyu tahliye çalışmaları devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2023 23:36 GÜNCELLEME 22.05.2023 23:36 GÜNCEL
Ankara'da sağanak yağışı sonrası ev ve iş yerlerini su bastı
Ankara'da sağanak yağışı sonrası ev ve iş yerlerini su bastı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Hasanoğlan mevkisinde etkili olan yağmur sonrası su taşkını yaşandı.

Sular altında kalan çok sayıda ev ve iş yerinde maddi hasar oluşurken, sağanak sebebiyle oluşan akıntı Ankara-Kırıkkale otoyolunda ulaşımı önemli ölçüde engelledi.

Yaklaşık 5 kilometre araç kuyruğu oluşan bölgede, akıntı nedeniyle hafif yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Ekiplerin iş yerleri ve dükkanlardaki suyu tahliye çalışmaları sürüyor.

Elmadağ Kaymakamı Alper Tanrısever, yaptığı açıklamada, Hasanoğlan mevkisinde çok sayıda ev ve dükkanda su baskını olduğunu, kaymakamlık koordinesinde AFAD, Elmadağ Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ve iş makineleri ile duruma müdahale edildiğini belirtti.

Herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını ifade eden Kaymakam Tanrısever, bölgede tahliye çalışmalarının sürdüğünü, yarın sabah itibarıyla da hasar tespit çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ali ihsan 11 ay önce Şikayet Et
    çapsız Mansur gezeceğine şehrine sahip çık iş işten geçti artık belediyede gider gelecek sene
    Cevapla
  • Bulut 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Ankara'yı satanların suçu Nerede başkan Yok
    Cevapla
  • sivaslı58 11 ay önce Şikayet Et
    seçilme gayesi ankaraya hizmet olan mansur asli görevini neden yapmıyorsunda kemalin arkasında dolanıyorsun bu millet sana kemale uşaklık yap diye oy vermedi bulunduğunuz ihanet ittifakı hepiniz şişirilmiş balonsunuz reis topunuzu patlattı ankaraya hizmet edemeyen ülkeye cumhurbaşkanı yardımcısı olacakmış hadi ordan hadiiiii
    Cevapla
  • Osman Gunesen 11 ay önce Şikayet Et
    yerine gelecek olanı secselerdi.reis kulağını ceke ceke hizmet yaptırirdi
    Cevapla
  • sabri .. 11 ay önce Şikayet Et
    çağdışı pkkcı chp nin yönettiği belediye bu kadar olur .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR