Terörist başı Duran Kalkan'ın en yakın ismi yakalandı! Müthiş haber duyuruldu...

Terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs’ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2023 12:59 GÜNCELLEME 23.05.2023 15:13 GÜNCEL
Terörist başı Duran Kalkan'ın en yakın ismi yakalandı! Müthiş haber duyuruldu...
Terörist başı Duran Kalkan'ın en yakın ismi yakalandı! Müthiş haber duyuruldu...

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında terörist başı Duran Kalkan'ın yakın korumalığını yapan ve 14 Mayıs'ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu 24 kişi gözaltında alındığını duyurdu.

SANDIK MÜŞAHİTLİĞİ DE YAPMIŞ
Soylu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde yaptığımız eş zamanlı operasyonda: terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan'ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs'ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı. Terörle Mücadele Başkanlığımıza, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Emniyet Müdürlüklerimize ve Kahraman Polislerimize tebrikler"

FOTOĞRAFLARI DA PAYLAŞTI
Bakan Soylu, paylaşımında ayrıca Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve operasyonda gözaltına alınan kişinin fotoğrafını da yayınladı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 147 TÜMÜ
  • A.A.A 11 ay önce Şikayet Et
    Dağdaki Teröristler Sandık Müşahitliği için Türkiyenin her tarafına dağılmış. Bu Teröristler CHP li Belediyeler tarafında Kadrolu Personel olarak beslenmiş... TÜRK MİLLETİ SANDIĞA ÇIKIN (!) CHP-PKK Hile Yapacak.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    adamlarin üstü baş pacavra gibi la gardaşim hangi akla köpeklik wdiyorsunuz
    Cevapla
  • Altay 11 ay önce Şikayet Et
    Artik onlarda biliyorlar hangi iller onlar icin iyi halk sesini cıkarmaz ama Türk polisi yakalar nokta
    Cevapla
  • tepki 11 ay önce Şikayet Et
    kesin pkk liderlerinin hangi magara oldugunu hangi ulkenin destek verdigini biliyor pismanim su bu dese idam dese ceza alacak ilk o magara nerde net konusmasi icin seyine dibine kadar cop sokun disleri søkun kullarinin kesin bu katillerin
    Cevapla
  • hüsnü 11 ay önce Şikayet Et
    beslemeyi bırakın artık idam gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR