FETÖ'nün "mahrem sorumlusu" yakalandı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, adliyenin "mahrem sorumlusu" olarak faaliyet yürüten ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin ByLock kullandığı tespit edildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 25.05.2023 00:21 GÜNCELLEME 25.05.2023 00:21 GÜNCEL
FETÖ'nün "mahrem sorumlusu" yakalandı
FETÖ'nün "mahrem sorumlusu" yakalandı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ/PDY'nin deşifre edilmesine yönelik gizlilik içerisinde yürütülen operasyon sonucunda adliyenin 'mahrem sorumlusu' olarak faaliyet yürüten ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.H.D. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin, örgüt içerisinde gizli iletişimi sağlayan 'ByLock' programını kullandığı ve örgüt mensuplarının kamu kurumlarına yerleşmeleri için faaliyet gösterdiği tespit edildi.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Fakirullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Tospa gibi bakıyo hain gülen Allah senin ve müridlerinin belasını versin inşallah yazıklar olsun size vatan hainleri
    Cevapla
  • SENOL 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahremini kaldı artık inine kadar girildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle