Kuruluş Osman 128.bölüm fragmanı: Tarihi geçen sahne! Türklerin göğüs kabartan direnişi...

Kuruluş Osman 128.bölüm fragmanında toprakların Türk’ün yurdu kalması için her ne gerekiyorsa yapan Osman Bey, şehit olma pahasına davasının sonuna kadar arkasında durur. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman Bey’in tüm topraklarını tarumar etmeyi kafasına koyan Nayman, bu sefer Konya’yı hedefine yerleştirir.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2023 13:20 GÜNCELLEME 25.05.2023 13:20 GÜNCEL
Kuruluş Osman 128.bölüm fragmanı: Tarihi geçen sahne! Türklerin göğüs kabartan direnişi...
Kuruluş Osman 128.bölüm fragmanı: Tarihi geçen sahne! Türklerin göğüs kabartan direnişi...

Kuruluş Osman 128.bölüm fragmanında Osman Bey’den bir türlü haber alamayan Bala Hatun ile Malhun Hatun endişe duymaya başlar ve hiç vakit kaybetmeden peşine düşer. Gözünü kan bürüyen Bursa Tekfuru Valens’in, Osman Bey’i etkisiz hale getirmeyi hedeflemesi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında gerilim yüklü anlara sahne olur.

TRT1’in yepyeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’dan müjdeli haber! Büyük sürprizi açıkladıTRT1’in yepyeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’dan müjdeli haber! Büyük sürprizi açıkladı

‘Bu iş bittiğinde bütün nehirler kan kırmızısı olacak’ diyerek resti çeken Valens, Osman Bey’i ve beraberinde obayı zora sokacak planını uygulamaya koyulur. Ordusunu arkasına alan Osman Bey’in direnişi ve topraklarının tek bir karışına zarar gelmemesi için dimdik ayakta duruşu Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında heyecanı ikiye katlar. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği, Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı olduğu Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman 128.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da ATV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • onur 10 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar tarihi diziye gerek yok, Güncel eğitici, anadolu kültürürünü veren güncel yapımlar gerekli, Zenginliği Lüksü gösteren değil mütevazi , onurlu şerefli yaşamı gösteren aile kavramını ön plana çıkaran toplumun genelini hadefleyen toplumu birleştici onurlu yaşamı imar edecek diziler
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Koskoca Osman Gazi ormanlarda üç beş çakal kovalıyor. Gerçek Osmanlı tarihi bu değil. Diğer beylikler vardı şimdi onlar da görünmez oldu. Hayır diğer beylikler Osman Gazi döneminde Osmanoğulları beyliğinden hem nüfus olarak daha fazla hemde ordu olarak daha güçlüydü. Hepsini pısırık gösterdiler.
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Her fırsatta Türk'ü Türk'e kırdıran, sürekli Osman ve ailesi dahil tüm yanındakilere akla gelmedik eziyetler çektiren, kardeşin kardeşe ihanetini meşru gösremeye çalışan senarist ve kurgulayanlar tam bir Türk düşmanı gibi davranıyorlar. Alparslan dizisinde de durum farklı değil..!
    Cevapla
  • adsız 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmetiyle muamele eylesin ATALARIMIZ,,,,, sizin savaşımız bizim savaşımız oldu,tek fark şimdi düşman içerde devleti ele geçirmeye çalışıyor, bildiğiniz bizans oyunları ile...
    Cevapla
  • Sercan 10 ay önce Şikayet Et
    Sen yasak elmayı izle..bizde sana yorum yapmaya gerek duymayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR