İlham Gencer'in cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu

Türk caz müzisyeni, piyanist şantör 101 yaşındaki Bozkurt İlham Gencer'in cenazesi uçakla İstanbul'a gönderildi. Gencer'in bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2023 01:25 GÜNCELLEME 26.05.2023 04:19 GÜNCEL
İlham Gencer'in cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu
İlham Gencer'in cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu

Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden biri olan caz müzisyeni Bozkurt İlham Gencer, Bodrum'da tedavi gördüğü özel bir hastanede, dün hayatını kaybetti. Bozkurt İlham Gencer'in ölüm haberini, oğlu şarkıcı Bora Gencer, sosyal medya hesabından duyurdu.

''KEŞKE ELİMİZDEN FAZLASI GELEBİLSEYDİ''

Gencer yaptığı paylaşımda, "Babam Türkiye'nin babası, benim canım varlığımın sebebi, dünya iyisi insan, adam gibi adam Bozkurt İlham Gencer'i kaybettik. Gereken bilgileri daha sonra vereceğim. Büyük üzüntü içerisindeyiz, çok uğraştık, çok emek verdik. Keşke elimizden daha fazlası gelebilseydi" ifadelerini kullandı.

CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, sabah cenazeyi özel hastaneden alarak morga kaldırdı. Cenaze daha sonra saat 17.30'da Bodrum- Milas Havalimanı'na getirildi. Cenaze, 18.30 uçağıyla İstanbul'a gönderildi.

CUMA GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Öte yandan; Gencer'in bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Konu ile ilgili Instagram sayfasından bir açıklama yapan Bora Gencer, ''Sevgili arkadaşlarım, arayan, soran, düşünen, babamla anısı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) yarın AKM'de (Atatürk Kültür Merkezi), saat 10:00'da bir tören düzenliyor. Sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı'nda öğle namazına müteakiben babamı defnedeceğiz. Herkesten Allah razı olsun'' ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu milliyetçi ülkücü bozkurt ağabeyimiz nur içinde yatsın. Allahtan yakınlarına ve biz sevenlerine sabır vermesini ve cennette kavuşturmasını dilerim. O hiçbir zaman yılmadı, ülkücü gençleri dış desetekli foncu medyacılar eşkiya gibi lansettikleri zaman bile dik durarak o zalimleri sanatıyla mat etti. Ülkücüleri karalayan Bülent'in karısına da tepki gösterdi. Allah ondan razı olsun.
    Cevapla
  • Mustafa Oduncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuradaki yorumlara bakıyorumda ne kadar cahilce ne kadar üzücü. Rahmetlinin ömrü oruç tutarak geçmiş siz ,ben önvce aynanın karşısına geçelim kendimize bakalım. ölünün bile arkasından gıybet yapıyorsunuz yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Piyano, saksafon vs. ile geçmiş bir asır. Şimdi ektiğini biçme zamanı. Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    İftira etmiyorum Ahmet bey, Yaşadığı hayatı yazdım. Karalama yok. Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuza katılmıyorum. Bence başkalarını karalamayı herkes gibi sizinde ömrünüzü nasıl geçirdiğiniz ile kaygılanmanız daha doğru olur. Tanımam ama demeki hayatında emek vermiş başarılı bir insanmış, Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Sadri 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
  • ERSİN SAAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR