Ateş Kuşları 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle

Ateş Kuşları 18. yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları 17. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Ateş Kuşları'nın 17. bölümünde Gülayşe’nin Ateş Kuşları’yla kalmayı seçmesi ve ardından Mercan’ın vurulması nefesleri kesti. Peki Ateş Kuşları 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle...

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2023 09:01 GÜNCELLEME 28.05.2023 09:02 GÜNCEL
Ateş Kuşları 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle
Ateş Kuşları 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izle

Ateş Kuşları 18 bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları son bölümünde yaşananlar sonrasında 18. bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Peki Ateş Kuşları 17. bölümde neler oldu?

ATEŞ KUŞLARI 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ateş Kuşları'nın 17. bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları 18. bölüm fragmanında ipler kopma noktasına geldi. İşte seyircinin heyecanla beklediği Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı...

ATEŞ KUŞLARI 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gülayşe, öz babası Nizam’la tanışıp tüm gerçekleri öğrendikten sonra büyük bir kararın eşiğine geldi. Ateş Kuşları’nın 23 yıldır Nizam’ı tanıdığı halde gerçek babasını ondan sakladıklarını öğrenen Gülayşe, duydukları karşısında şok oldu.

Öte yandan Çatal ise Barbaros ile anlaşarak Savcı Sare’ye anlaşmalı ifade verdi. Bu ifade sonrasında Menderes, gözaltına alındı. Menderes, tutuklanmadan önce Çatal’ın adamı Pamir’le anlaşarak Barbaros’u ortadan kaldırmasını istedi. Çatal, oğlu Barbaros’u korumak istese de yanında duran tetikçinin bizzat Pamir olduğunu anlamadı.

Nizam, Gülayşe’nin kendisiyle beraber Eyüboğlu Konağında yaşamasını isterken Ateş Kuşları ise Gülayşe’nin onlarla yaşamasını istiyordu. Bir gece boyunca her iki ailesinden de ayrı kalan Gülayşe, büyük bir karar vererek Ateş Kuşları’yla kalmaya karar verdi. Bu kararını Mola Yeri’nde her iki tarafa da açıkladığında Nizam ve Hacer Eyüboğlu büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Mercan; tam Gülayşe’ye sarılmak üzereyken, Menderes’in tuttuğu tetikçi Pamir tarafından vuruldu.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    o kadar kaliteli dizi var ayak yalama ayakkabi yalama tam sapiklik oldu
    Cevapla
  • selami 10 ay önce Şikayet Et
    bu dizi güzelmis.. ilk defa bir dizide Babalar kötülenmiyor.. ilk defa Aile ve Arkadasligin önemi ön plana cikartiliyor.. dün seyrettim.. ve ilk defa bravo dedim.. hem degerlerimizi yücelten hemde konu itibariyle kafa patlatan bir senarist ve ekibi calismis.. tebrikler..
    Cevapla
  • selami 10 ay önce Şikayet Et
    onu zaten izliyoruz..
    Cevapla
  • isimsiz 10 ay önce Şikayet Et
    Gönüldağını izle
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR