AK Partili Şebnem Bursalı: İzmir'de rekor kıracağız!

AK Parti İzmir Milletvekili Bursalı, 20 televizyon kanalında ortak yayınlanan Anadolu Soruyor programında İzmir 'de rekor kıracağız açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2023 13:26 GÜNCELLEME 27.05.2023 13:26 GÜNCEL
AK Partili Şebnem Bursalı: İzmir'de rekor kıracağız!
AK Partili Şebnem Bursalı: İzmir'de rekor kıracağız!

Anadolu Soruyor programında Gazeteci Sinan Burhan, Belma Şahaner ve Adem Erdağ'ın sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir seçim sonuçlarına dair tespitini açıkladı. 

Yaklaşık 15 gündür sahada olduklarının vatandaşların muhalefeti olan şikayetlerini dinlediklerini belirten Bursalı, "Muhalefet' in algı siyaseti artık İzmir'de de yemiyor. Muhalefete oy veren vatandaşlarımız 'bir daha CHP 'ye oy verirsem elim kırılsın' diye bizlere pişmanlıkları dile getiriyor. Bun tür pişmanlıkları sokakta o kadar çok duyuyorum ki AK Parti İzmir 'de hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği oy oranı ile rekor kıracak" şeklinde konuştu.

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Verenler sağolsun
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde oylarımızı babamıza yani reis e verdik şebnem hanım
    Cevapla
  • Unut 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok beklersin
    Cevapla
  • Must 1 yıl önce Şikayet Et
    % 40 üstü başarıdır İzmir için
    Cevapla
  • Vatan için 1 yıl önce Şikayet Et
    58 yıldır İzmir'deyiz bizim oyumuz Recep Tayip Erdoğan'a başka lider varmı. Yarın Allah nasip etsin Reis ile yeni zaferlere hazırız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR