CHP önünde toplanan kalabalıktan Mansur Yavaş’a tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez Binası önünde toplanan kalabalık ABB Başkanı Mansur Yavaş'a tepki göstererek “Gençlik burada Mansur başkan nerede?” diye slogan attı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2023 23:36 GÜNCELLEME 28.05.2023 23:39 GÜNCEL
CHP önünde toplanan kalabalıktan Mansur Yavaş’a tepki
CHP önünde toplanan kalabalıktan Mansur Yavaş’a tepki

Yüksek Seçim Kurulu 18.15’te yayın yasağının kaldırıldığını duyurmuştu. YSK Başkanı Ahmet Yener’in de resmi olmayan sonuçları açıklaması üzerine bir grup kalabalık CHP Genel Merkez binası önünde toplandı. Grup, “Gençlik burada Mansur başkan nerede?” sloganı atarak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a tepki gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    lorel hardi ( ekrem-mansur ) bu seçimde ekranlara çıkıp şaklabanlık yapmadılar, gözlerimiz çok aradı kendilerini, ekonun soğuk esprilerini bekledik
    Cevapla
  • bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    başkanızda utancından çıkamadı malum cumhurbaşkanı yardıcısı idiya hayelde olsa seçim kazanmadan cumhurbaşkanı yardımcılığı hayali kuran birinden ne beklenirki
    Cevapla
  • benden söylemesi 1 yıl önce Şikayet Et
    yalancı ekremle, yancı mansuru gözlerimiz aradı nerdesiniz...
    Cevapla
  • elma 1 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu paşnyan yavaş yavaş
    Cevapla
  • alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Turgut Reis Angara seni bekliyor.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR