Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı: Kalp atışlarını hızlandıran sahne! O sözler olay oldu

Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanında Nayman'ı köşeye sıkıştıran Osman Bey'in yakalaması an meselesidir ve artık kimse onun elinden kurtaramayacaktır. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında, 'Bey de benim devlet de benim!' vurgusu yapan Osman Bey, kimin kellesinin düşeceğine yalnızca kendisinin karar vereceğinin altını çizer.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2023 09:38 GÜNCELLEME 07.06.2023 09:38 GÜNCEL
Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı: Kalp atışlarını hızlandıran sahne! O sözler olay oldu
Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı: Kalp atışlarını hızlandıran sahne! O sözler olay oldu

Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanında Bizans'ı Türklerden kurtarmak isteyen Bursa Tekfuru Valens'in 'Ordunuzu benim emrime verin imparator' çıkışı ortalığı kasıp kavurdu. Kuruluş Osman'da gücünü ve hakimiyetini bir kez daha gözler önüne seren Osman Bey'den 'Benim yurduma göz dikeni, yurdumun topraklarına gömerim' şeklinde tokat gibi bir cevap gelir.

Teşkilat dizisi hakkında yeni karar alındı! Yayın tarihi için TRT1'den flaş değişiklikTeşkilat dizisi hakkında yeni karar alındı! Yayın tarihi için TRT1'den flaş değişiklik

Osman Bey'in eli pusat tutan herkesin kendisiyle beraber gelmesini istemesi yeni bölüm fragmanında heyecan yüklü anlara sahne oldu. Kendisinin yüreğinin düşmanın avucuna gittiğini belirten Osman Bey'in karşısında kimseyi tanımadan mücadelesini yürütmesi izleyenlerin göğsünü kabarttı. Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde yayın faaliyetine tüm hızıyla devam eden ve dört sezondur ATV ekranında varlık gösteren Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman'ın yeni bölümü için nefesler tutuldu. Ahmet Yılmaz'ın yönettiği, Mehmet Bozdağ'ın ise proje tasarımcısı ve yapımcısı olduğu Kuruluş Osman 129.bölümüyle 7 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da ATV'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Herkes bence önnce haline şükredip sonra onda bunda kusür aracaginiža ders çıkarsın bı önceden yaşananlâra bâkın bide sımdi her ňə kadar dizi de bazı şeyler yanlış olsa da görünse de türlü türlü oyunlarla İslam davası uğruna cihad edip ömrünü Allah yolunda harcayanların az çok neler yaşadıklarını tahmin edebiliyöruz ve daha neler neler
    Cevapla
  • Carsambali 9 ay önce Şikayet Et
    Surekli tuzaga dusuyor,iki de bir tutuklaniyor Osman bey..Buyuk buyuk bolca laflar ediyor ama komik senaryolarla ilerliyor dizi.Kadinlari surekli Osman bey'i olumden kurtariyor..:), Cocuklari desen iki koyunu versen onlari ellerinden kacirir gudemez.Cok yeteneksiz gosteriliyor dizide..Dizide yaralanan biri hemen iyilesiyor ve savasmaya devam:)
    Cevapla
  • 1111 9 ay önce Şikayet Et
    Çook haklısın. Saçma sapan bir hale getirdiler. Artık izlenmiyor.
    Cevapla
  • Polat 9 ay önce Şikayet Et
    Süper bir dizi yapanlardan Allah razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Subliminal olarak Türk düşmanlığı yapan, her fırsatta aciz gösterip ağır işkencelere maruz bırakan bir kurgusu olan bu diziyi izleyen var mı hala!
    Cevapla
  • Secret 9 ay önce Şikayet Et
    Yok öyle değil bence
    Cevapla
  • istanbullu 9 ay önce Şikayet Et
    adam reiting yapıyor sen ne diyon hala.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR