Yine İETT, yine skandal! İstanbul'da faciadan dönüldü

Kağıthane Okmeydanı'nda iddiaya göre sürücüsünün park halindeki kamyona çarpmamak isterken fren yerine gaza bastığı İETT otobüsü refüje çıktı. Otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşarken, kaza nedeniyle trafik durdu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2023 18:06 GÜNCELLEME 02.06.2023 18:07 GÜNCEL
Yine İETT, yine skandal! İstanbul'da faciadan dönüldü
Yine İETT, yine skandal! İstanbul'da faciadan dönüldü

Kaza, saat 15.30 sıralarında Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, diğer araçların caddeye park edilmesinden dolayı daralan yolda güçlükle ilerleyen 34 HO 1872 plakalı otobüsün şoförü Seyit Mehmet K., park halindeki kamyona çarpmamak için manevra yaptı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför fren yerine gaza basınca araç refüje çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, otobüsteki yolcular büyük panik yaşadı. Yolcular dışarı çıkarken, olay yerine trafik ekibi sevk edildi. Yol iki taraflı trafiğe kapatıldı.

"KAMYONLARDAN GEÇEMEDİĞİM İÇİN KALDIRIMA ÇIKTIM"

Otobüs şoförü Seyit Mehmet K., "Sağ taraf tamamen kamyonla dolu. Kamyonlardan geçemediğim için kaldırıma çıktım. İçerisinde yolcu da vardı, panik oldular. Çok şükür kimseye bir şey olmadı. Allah'tan sağ taraf boştu. Yoksa oradaki arabalara da çarpacaktım" dedi.

"FREN YERİEN GAZA BASINCA BİR ANDA YOLU ORTALADI"

Kazaya tanık olan Ali Kayacı ise, "Araç aşağıdan geliyordu, sol tarafta kamyonlar olduğu için kamyona aynası çarptı. Onu kurtarmak isterken refüje takıldı. Fren yerine gaza basınca bir anda yolu ortaladı. O esnada çay içiyordum, gürültüyü duydum geldim. Yolcular tahliye edildi, yol da iki taraflı trafiğe kapatıldı" şeklinde konuştu.

Otobüsün çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Öte yandan vatandaşların otobüsün çekiciyle kaldırılmasını meraklı gözlerle izlemesi dikkat çekti.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Kaza ve kadere iman etmek lazim
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bugün seçim olsa yine kazanır, son seçimde gördük. 12 seçim kaybeden yine kazandı demekki mumnunlar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    İstanbul lular için Herşey çok güzel oluyor.
    Cevapla
  • ist34 9 ay önce Şikayet Et
    az önce de otobüsün teki çekici ile çekiliyordu ...hele yaptıgı beton yol (arnavutköyde) tam bir facia. kalkan beton bloklarını son anda gördüm görmesek almıştık motoru elimize
    Cevapla
  • Sultangazili 9 ay önce Şikayet Et
    Kaç defa onardilarsa olmadı. İmamoğlu ucuza getirecekti. Deney tırt çıktı.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Tüm işbilmezler işbaşında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR