Şırnak’ta zehir tacirlerine ve kaçakçılara operasyon: 52 gözaltı

Şırnak'ta kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda 52 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma ve emniyetin ortak olarak gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarı da paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2023 21:02 GÜNCELLEME 05.06.2023 21:02 GÜNCEL
Şırnak’ta zehir tacirlerine ve kaçakçılara operasyon: 52 gözaltı
Şırnak’ta zehir tacirlerine ve kaçakçılara operasyon: 52 gözaltı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Şırnak il merkezi ve 6 ilçesi ile Habur Sınır Kapısı'nda terörün finans kaynaklarını yok etmeye ve kaçakçılara yönelik düzenledikleri operasyonlarda 42’si kaçakçılık, 9’ü asayiş ve 1'i terör suçundan olmak üzere 52 şüpheli yakalandı.

İŞTE ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MİKTARI

Operasyonlarda 3,54 gram metamfetamin, 2,94 gram eroin, bin 886 paket sigara, 6 adet elektronik emtia, 5 adet cep telefonu, 1 kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi.

 

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye bu madde ile işgal ediliyor dikkatinize. Şehirleri geçtiler şimdi köylere kadar indiler.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bu zehir tacirleri fatih de zeyrek mahallesinde çok fazla ve alenen alış satış yapıyor acilen ilgilenilmeli !
    Cevapla
  • Vanli 10 ay önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına bir kilo çay ne yaa??? Gümrükten geçmek rezillik zaten. Yasal hakkını kullanıp evine yakınına kendine çay sigara v.s. getirenler veya üç kuruş ekmek parası kazanmayı umut eden garibanlar korkmalı mı? teröre ve uyuşturucu, silah, insan kaçakçılığı yapanlara göz açtırmayın yakalayın, bunu zaten alkışlarım. Devlet millet için çalışanlardan Allah razı olsun..
    Cevapla
  • Ersel 10 ay önce Şikayet Et
    Kökünü kurutun
    Cevapla
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    sorun ceza vermek yakala birak artik bitsin agir cezalar olacak ve mallarina el konacak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR