Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Gümüşhane'de köylerden toplanan sütlerle şehir merkezine giden kamyonetin kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2023 21:54 GÜNCELLEME 06.06.2023 21:54 GÜNCEL
Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde süt ürünleri satışı yapan Muammer Eryılmaz (43) 29 AAN 165 plakalı kamyonetiyle Gökdere-Nazlıçayır bölgesindeki üreticilerden süt alıp dönüş yoluna geçti.

Karayoluna ulaşmak üzereyken Keçikaya köyü sınırlarındaki Ardıçlık-İsteli mevkiinde havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Eryılmaz’ın aracı yaklaşık 150 metreden dere yatağına yuvarlandı.

Yuvarlanma sırasında araçta yolcu olarak bulunan ve yamaca savrulan Osman Tekin’in (23) yola çıkarak geçen araçları durdurmasıyla haber alınan kazanın ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, Jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri araçtan fırlayan sürücü Eryılmaz’a ulaştı.

Kazada ağır yaralanan 2 çocuk babası sürücü Eryılmaz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti. Kazada 150 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanan araç hurdaya dönerken, araçta bulunan Osman Tekin hastanede tedavi altına alındı.

KAYNAK : İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Sondem 10 ay önce Şikayet Et
    Hız ve dikkatsizlik umursamazlık trafik kazalarının en büyük sebebi, onca yıl maden ocaklarında araç sürdüm bir kere tekerim kara saplandı, dikkat dikkat derim bir hastalık olmadıkça
    Cevapla
  • Neco 10 ay önce Şikayet Et
    Doğru ya dogru
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR