CHP'li İBB'den Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım zulmü

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımda CHP'li İBB'nin otobüs sefer iptalleri ve AKBİL dolum makinelerinin arızalı olması vatandaşı mağdur ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2023 13:32 GÜNCELLEME 07.06.2023 13:38 GÜNCEL
CHP'li İBB'den Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım zulmü
CHP'li İBB'den Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım zulmü

Bakımsız İETT otobüslerden kaynaklı kaza, yolda kalma, yangın gibi olaylarla İstanbulluların hayatını da tehlikeye atacak seviyeye gelen ulaşım rezaleti devam ediyor.

HASTANEDE İŞİ OLANLARA ZULÜM

Her gün binlerce vatandaşa hizmet veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım, peş peşe gelen İETT otobüs seferlerinin iptalleriyle vatandaş için daha çekilmez hale geldi.

BÜFELERDEKİ AKBİL DOLUM MAKİNELERİ ÇALIŞMIYOR

İptal edilen ve geciken seferlerin yanında hastane çevresindeki büfelerde bulunan AKBİL dolum makinelerinin çalışmaması vatandaşın mağduriyetini katladı.

ŞİKAYET VAR ÇÖZÜM YOK

CHP'li İBB tarafından ulaşım konusunda her türlü mağduriyete uğrayan vatandaşlar 153 şikayet hattına şikayette bulunsalar da çözüm getirilmemesinden muzdarip.

 

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Hüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Eko nun seçmenden intikamı. Çünkü umraniye seçmeninin %70 i AKP li ve c.baskankıgı gitmiş artık akp li seçmenden intikam alma vakti. Bende 10 nolu iett yi kullanıyorum her şeyi ile tam bir rezil hat, inşallah chp nin bu sin belediyesi olur, bunlar kendinden olmayanları bir numaralı düşmanları görüyorlar, sonrada seçim meydanlarında yüzsüzce helalleşelim diyorlar. Çok zor be
    Cevapla
  • Tarafsiz 10 ay önce Şikayet Et
    Akbil dolum mak calismaz tabi otobuste kredi karti okutunki iki uc kati para cekecek belediyeye gelir lazim kredikartindan iki kati para cekiliyor bilginize
    Cevapla
  • Orhan 10 ay önce Şikayet Et
    Valla bu millet bunu bile bile gitti oy verdi neymiş tanıdıkları ahbapları işe alınmadı diye ak partiye kızıp oy veren insanlar otursunda izlesin şimdi eserlerini çeşme açılışı, heykel işleri tatil bana yakışıyor balık restoranları devammmm herşwy çok güzel olucakkk
    Cevapla
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    sorun yok halk nerde ise yuz de elli yakin oy veriyor ise demek adam iyi hizmet ediyor ufak tefek sikayet her zaman olacak olur orda halkin sorunu
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ona oy veren daha perişan olsun oy vermiyenler de ceza cekiyor allah işlah eylesin halkın oyunu alıpda hizmet etmeyeni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR