Yunanistan'ın geri ittiği 13 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı

Muğla'nın Datça ve Bodrum ilçelerinde yakalanan 13 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2023 21:07 GÜNCELLEME 07.06.2023 21:07 GÜNCEL
Yunanistan'ın geri ittiği 13 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı
Yunanistan'ın geri ittiği 13 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Datça ilçesi açıklarında can salında düzensiz göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salındaki 5 yabancı uyrukluyu bota alarak karaya çıkardı.

Bodrum açıklarında, Sahil Güvenlik Gemisi tarafından tespit edilen hareket halindeki fiber karinalı lastik bot durduruldu. Bottaki 8 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Recep 10 ay önce Şikayet Et
    GERİ KABUL ANLASsSMASİ.
    Cevapla
  • Alpi 10 ay önce Şikayet Et
    Yunan tarafına itin sizde,, Hatta bütün hepsini itin yunan ayısına,,,
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR