Lice’de 15 günlük yasak kararı

Diyarbakır Valiliği, Lice ilçesi Akçabudak ve Kılıçlı Mahallesi sınırlarında bulunan Dergan Mezrası doğusu bölgesinin 7-22 Haziran tarihleri arasında “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi" olarak ilan edildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2023 17:11 GÜNCELLEME 08.06.2023 17:11 GÜNCEL
Lice’de 15 günlük yasak kararı
Lice’de 15 günlük yasak kararı

Diyarbakır Valiliği, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla Lice ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan ettiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Diyarbakır Valiliğince; Milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla; Diyarbakır İli Lice İlçesi Akçabudak ve Kılıçlı Mahallesi sınırlarında bulunan Dergan Mezrası doğusu Bölgesi koordinatlarında Diyarbakır Valiliğince 7 Haziran 2023 günü saat 23.45 (dahil) - 22 Haziran 2023 günü saat 23.45 (dahil) tarihleri arasında (15) on beş gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızın; bu tarihler arasında, can ve mal güvenlikleri bakımından söz konusu bölgeye izinsiz olarak girmeleri yasaktır. Yasağa uymayanlar hakkında 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 66’ncı maddesi gereğince cezai işlem uygulanacaktır” denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hüsnü Başmak 10 ay önce Şikayet Et
    Dağda başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys.....ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
  • Erkan Çetin 10 ay önce Şikayet Et
    Evlerin altından dağa çıkan gizli tüneller tespit edilmelidir.
    Cevapla
  • Ahmet kaya 10 ay önce Şikayet Et
    Vay canina evin altindan daga tünel mi varmiş sen biliyorsun devlet bilmiyor mu bunu yani
    Cevapla
  • Engürü 10 ay önce Şikayet Et
    Yine ne oldu orada acaba licede askerlik yaptım terörün kalbi orada orayı kazimadikca hiç birsey olmaz....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR