Karne günü büyük skandal! Öğretmen çocukları LGBT'ye alet etti

Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda görev yapan Ahter Nur isimli bir sınıf öğretmeni bir skandala imza atarak karne günü küçük yaştaki çocuklara LGBT paçavrası önünde fotoğraf çektirdi. Öğretmenle ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2023 20:14 GÜNCELLEME 17.06.2023 11:23 GÜNCEL
Karne günü büyük skandal! Öğretmen çocukları LGBT'ye alet etti
Karne günü büyük skandal! Öğretmen çocukları LGBT'ye alet etti

Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı. Yaklaşık 19 milyon öğrencinin karne heyecanı yaşadığı günde Silivri'de ortaya çıkan bir skandal güne gölge düşürdü.

KÜÇÜK ÇOCUKLARA LGBT SKANDALI

Silivri Kavaklı İlköğretim Okulu'nda toplumu tehdit etmeyi sürdüren LGBT lobileri boy gösterdi. Okulda görevli Ahter Nur adlı sınıf öğretmeni karne dağıttığı küçük yaştaki öğrencilere LGBT paçavrasının önünde karne hatırası fotoğrafı çektirdi.

YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Skandalın ortaya çıkması ve öğretmene yönelik gelen tepkiler sonrası Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Tekin, skandal görüntüyle ilgili öğretmen hakkında yasal sürecin başlatıldığını bildirdi.

Bakan Tekin "Bu tür kötü örnekler kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor. MEB ailesinin hukukunu korumak birinci vazifemiz. İlgili kişi hakkında yasal süreci başlattık." ifadelerin kullandı.

 
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 734 TÜMÜ
  • 03 afyonlu 10 ay önce Şikayet Et
    fetönün üstüne gidildiği kadar pkk ve bu tür örgütlerinde üstüne gidilse kamu kurumlarında eminimki terör örgütü üyesi ve sempatisi vardır örrnek selahhattin demirtaşin karısı ögretmen başka söze gerek yok meclistekileri zaten saymıyorum
    Cevapla
  • Vatandaş01 10 ay önce Şikayet Et
    Küpün içinde ne varsa dışına da o sızar, der Yunus Emre. Bu zevat eğitim camiasından derhal atılmalı. Sapkın fikirleri ile daha fazla evladımızı zehirlememeli.
    Cevapla
  • Hüseyin yurt 10 ay önce Şikayet Et
    kes'nl'kle hapse atilmali/
    Cevapla
  • Sakarya54 10 ay önce Şikayet Et
    Egitmenler değişmeden bi is çözülmez
    Cevapla
  • Gül 10 ay önce Şikayet Et
    Birdaha dönmemek üzere görevine son verilmeli ayrica cezasi da olmali yoksa mantar gibi türerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR