Yeşilırmak'a uçmaktan köprü korkulukları kurtardı

Amasya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR'ı Yeşilırmak Nehri'ne uçmaktan köprü korkulukları kurtardı. TIR, iki köprünün arasındaki boşlukta sıkıştı kaldı. Vatandaşlar kazanın gürültüsünü deprem sandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2023 10:12 GÜNCELLEME 17.06.2023 10:12 GÜNCEL
Yeşilırmak'a uçmaktan köprü korkulukları kurtardı
Yeşilırmak'a uçmaktan köprü korkulukları kurtardı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan İran’a gitmek üzere yolan çıkan İran uyruklu sürücü Ali Zareı yönetimindeki içecek yüklü TIR, sabah saatlerinde Amasya merkez 55 Evler Mahallesi mevkiinde çift yönlü olan Yeşilırmak köprüsünde kontrolden çıktı.

Önce yol kenarındaki direğe, sonra da korkuluklara çarptı. İki köprünün arasındaki boşlukta sıkışıp kalan TIR'ın sürücüsünü olay yerine gelen itfaiyeci ve polisler kurtardı.

“DEPREM GİBİ BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE UYANDIK"

Mahalle sakinlerinden Erkan Yavuz, "Deprem gibi büyük bir gürültüyle uyandık. Direğe vurarak iki köprü arasında sıkışmış. Manevra yapmasaydı Yeşilırmak’a düşebilirdi" dedi.

TIR'ı endişeyle izleyen Fırat Yolcu da, nehre düşme ihtimali karşısında büyük panik yaşadıklarını söyledi.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR