TYT için evden çıktı! 3 gündür haber alınamıyor

Şırnak'ta Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek için cuma günü kent merkezine giden Hüseyin Yoncuz'dan haber alınamıyor. Polis, Yoncuz'un sınava girmediğini tespit etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2023 17:22 GÜNCELLEME 19.06.2023 17:22 GÜNCEL
TYT için evden çıktı! 3 gündür haber alınamıyor
TYT için evden çıktı! 3 gündür haber alınamıyor

Şırnak'ın İdil ilçesinden Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek için cuma günü kent merkezine giden Hüseyin Yoncuz'dan (19) haber alınamıyor. Sınava girmediği ve telefonunun en son Cizre ilçesinde sinyal verdiği belirlenen Yoncuz, polis tarafından aranıyor.


SINAVA GİRMEMİŞ

İdil ilçesine bağlı Sulak köyünde ailesiyle yaşayan Hüseyin Yoncuz, Şırnak'ta gireceği TYT için kent merkezinde yaşayan ablasında kalmak için cuma günü sabah saatlerinde evden çıktı. Ancak Yoncuz ablasına gitti. Yoncuz'un arkadaşlarına gitmiş olabileceğini düşünen ailesi, cumartesi günü sınavın ardından aradıkları oğullarına ulaşamadı. Aile, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı araştırmada, Hüseyin Yoncuz'un telefonunun en son cuma günü akşam saatlerinde Cizre ilçesinin Konak Mahallesi'nde sinyal verdiği, kent merkezine gitmediği ve sınava da girmediği tespit edildi. Ağabeyi Mehmet Yoncuz, her yerde kardeşini aradığını ve 3 gündür herhangi bir ize rastlamadıklarını belirterek, görenlerin en yakın güvenlik birimine ya da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmelerini istedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kutahyali 10 ay önce Şikayet Et
    İnşallah pkk kacirmamistir çocukta kuvveti yerinde
    Cevapla
  • vedo 10 ay önce Şikayet Et
    okuldada devamsizligi coktur okumamis ne islerle nasil insanlarla birlikte apllah bilir bu cocuk kesi annesini babasini agabeyini kandirmistir bir kac aydan sonra ailesi ciksin desinki biz olumuzdan vazgecmeyiz ama yeterki ciksin ortaya cikar ortaya ha oy;le aramkla bulamazsiniz bu cocuk cakallik ettmis okumamis neden gitseydiki sinavlara son ana kadar ailesinin yaninda kalmayi basarmis
    Cevapla
  • Alperbaturalp 10 ay önce Şikayet Et
    Yakından tanımadığın insanın vebalına neden giriyorsun. İnşallah sağ salim bulunur. Allah annesine ve babasına sabır versin.
    Cevapla
  • Bursalı 10 ay önce Şikayet Et
    TÜRKÇE bilmiyorsan kendi bildiğin dilde yazsaydın.................
    Cevapla
  • Musa 10 ay önce Şikayet Et
    %99.999 PKK kaçırdı . HDP eli ile tabi. Bİz de HDP ye 400 milyon TL para ödeyecez AYM kararıyla .
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Lazım tabi adam kaçırmada masraf ister aym sayesinde sorun kalmadı ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR