İstanbul'da dükkan basıp kurşun yağdırdılar: 1 ağır yaralı!

Pendik’te kız kardeşleriyle görüşen şahsın abisine ait dükkana gelen saldırganlar kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi ağır yaralandı. Saldırganların ateş açarak taş ve sopalarla dükkan bastığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2023 09:32 GÜNCELLEME 30.06.2023 10:28 GÜNCEL
İstanbul'da dükkan basıp kurşun yağdırdılar: 1 ağır yaralı!
İstanbul'da dükkan basıp kurşun yağdırdılar: 1 ağır yaralı!

İstanbul Pendik'te gerçekleşen olay, dün saat 18.30 sıralarında Pendik Çamçeşme Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli şahıs, Kadir S.’ye ait işletmeye geldi. Saldırgan şahıs, Kadir S.’nin erkek kardeşinin kendi kız kardeşiyle görüşmesini istemediğini belirterek tehditler savurdu.

YAKINLARIYLA DÜKKANA SALDIRDILAR!

İkili arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Tehditler savurarak dükkandan ayrılan şüpheli şahıs, kısa süre sonra beraberinde getirdiği yakınlarıyla dükkana saldırdı.

Taş ve sopalarla dükkanın camlarını patlatan saldırganlar, Kadir S.’ye ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Kadir S. kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay sonrası sokağa çıkan saldırganlar, yaralı şahsın yakınlarını görünce rastgele ateş açtı. Kurşunlar çevredeki dükkanlara isabet etti. Yaralı şahsa yardım eden çevre esnafının da dükkanına sopalarla saldıran şüpheliler, geldikleri araçla hızla olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri olaya ilişkin çalışma başlatırken ağır yaralanan Kadir S. hastaneye kaldırıldı. Ekipler, kaçan şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yardım eden esnafın ne suçu var. Oğlanin abisinin ve dükkanın ne suçu var.
    Cevapla
  • İskender 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tür suçları bulaşanlara af olmamalı..
    Cevapla
  • kızılelma 9 ay önce Şikayet Et
    kendinizi oadamın yerine koyun lan boş konuşmayın sizin bacıniz olsaydı neyapardınız kimse namusunu yolda bulmadı herkes namusu için yaşıyor ama sizi bilmiyorum
    Cevapla
  • ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    maganda dag adamlari
    Cevapla
  • değişik ilginç 9 ay önce Şikayet Et
    Hepsini yakalayıp döve döve içeri tıkacaksın.yaraları iyileşene kadar çıkarmıcaksın. Çocuğun yerinde olsam o kızı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR