Bitlis Hizan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

Bitlis'in Hizan ilçesinde 10 köy ve bağlı mezralarında ikinci emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2023 20:37 GÜNCELLEME 03.07.2023 01:15 GÜNCEL
Bitlis Hizan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!
Bitlis Hizan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

Valilikten yapılan açıklamada, ilçe sınırlarındaki Bilgili, Yaylacık, Sarıbal, Yeniçay, Yolbilen, Çalışkanlar, Gedik, Akyazı, Erencik ve Otluk köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Köy ve mezraları bölgelerinde bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu, barınma amaçlı sığınak ve barınak tesis ettikleri bilgisinin alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde örgüt mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, bugün saat 21.00'den itibaren ikinci emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

 

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Avşaroğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Gerekeni yapın ve temizleyin, davul zurnayla saat bildirmeye gerek var mı? Köküne kadar temizleyin, ezin geçin. Sadece Başbağlar'ı okusun millet. Akşam namazından sonra insanlarımızın nasıl katledildiğine baksınlar. Aman vermeyin vurun. Başbağlar gibi pek çok katliam var ülkemizde. Aman vermeyin vurun.
    Cevapla
  • Varol 10 ay önce Şikayet Et
    Türk Bayrağı altında yaşayan bütün Milletimizi Dış Güçlerin hain emel ve oyunlarına karşı aklı selim düşünmeyi ve hareket etmesini temenni ediyorum.
    Cevapla
  • Kubbetül İslam 10 ay önce Şikayet Et
    Allah askerimizi polisimizi ordumuzu korusun inşallah yanlız şunu bilin ki içinde bir o kadarda vatan sevdalısı var yorum yaparken düşünün derim
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    sanki ordaki yasağı dinlerlermi zaten belli insanlar.
    Cevapla
  • can butun 10 ay önce Şikayet Et
    elektrikleride kesin nasıl olsa parasını biz ödüyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR