Şanlıurfa Valiliği: Atatürk heykelinin üzerine çıkan şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa Valiliği, Atatürk heykelinin üzerine çıkan zanlının gözaltına alındığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2023 00:52 GÜNCELLEME 03.07.2023 10:30 GÜNCEL
Şanlıurfa Valiliği: Atatürk heykelinin üzerine çıkan şüpheli gözaltına alındı
Şanlıurfa Valiliği: Atatürk heykelinin üzerine çıkan şüpheli gözaltına alındı

Valiliğin yazılı açıklamasında, bazı sosyal medya hesaplarında "Suriyeli gençten haddini aşan eylem: Ata’ya saygısızlık" başlıklı paylaşımların yapıldığı kaydedildi.

İnceleme üzerine olayın şüphelisi olarak Suriye uyruklu M.E'nin (13) güvenlik güçlerince gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, "Şüpheli, gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu, tüm birimlerimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir. İlimizde bu ve benzeri provokatif eylemlere kesinlikle müsaade edilmeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

 

 

KAYNAK : AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Karedeniz 9 ay önce Şikayet Et
    Fransa da ki eylemlerin aynısını da burada başlatmak istiyorlar.Halkımız uyanık olmalı ve kürsel çetelerin oyununa gelmemeli.
    Cevapla
  • 1453 9 ay önce Şikayet Et
    Bizim aldığımız kültürle, onların aldığı kültür maalisef bir olmadığı için saygı nedir bilmezler.
    Cevapla
  • Tokalak 9 ay önce Şikayet Et
    Gün gelecek bütün heykellerin yıkıldığını göreceğiz. Herkes üstüne basıp geçecek. Bazıları da ağlayacak. Bizleri 100 yıldır ağlattıkları gibi.
    Cevapla
  • hhüseyin 9 ay önce Şikayet Et
    Heykel = Taş. Zavallı adama ona göre muamele edelim
    Cevapla
  • K.Maraşlı 9 ay önce Şikayet Et
    Biktim sizin bu Ata Heykelerinizden, yakinda Kabe die Heykele dönüp Ibadet etmemizi de istersiniz. Dünyanin hic bir yerinde bir Insan icin bukadar HEykel yapilmaz. 85 bin i gecti, bir yenisi de Antalyada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR