Sevgilisi tarafından feci şekilde dövülmüştü, Esra'dan acı haber geldi!

Mersin'de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından aralarında çıkan tartışmada darbedilen bir giyim mağazasında yöneticilik yapan Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2023 17:16 GÜNCELLEME 03.07.2023 17:16 GÜNCEL
Sevgilisi tarafından feci şekilde dövülmüştü, Esra'dan acı haber geldi!
Sevgilisi tarafından feci şekilde dövülmüştü, Esra'dan acı haber geldi!

Olay, Kurban Bayramı'nın birinci günü olan 29 Haziran'da meydana geldi. Ailesinin inşaat şirketi olan Mustafa Bangiz, iddiaya göre, evine geldiği bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Esra Asena Temir'i otomobiline alıp, gezmeye çıktı.

Ancak otomobilde Bangiz ile Temir arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Mustafa Bangiz, sevgilisini darbetmeye başladı. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan Temir, ağır yaralı olarak Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Beyin kanaması geçiren Temir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Mustafa Bangiz ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan Esra Asena Temir'in cenazesi Akbelen Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Kenan Koç 9 ay önce Şikayet Et
    Hür ve özgür bir kadının ölümle biten örnek sonu. biz hür ve özgür bir kadiniz
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    inşaat şirketi sahibi ailenin çocuğu baba parası yiyen birine nasıl bir adam olduğuna bakmadan parası var diye atlarsan sonuç bu olur Allah rahmet eylesin çocuklarımızı korusun inşallah
    Cevapla
  • Dumrul 9 ay önce Şikayet Et
    BAD BOY sapkınlık durumuna geldi kızlarda. Kafalarına göre, arzu ettikleri gibi yaşamak saplantısı onlara eşlik edecek erkek olarak bad boy da denilen tipleri önlerine çıkartıyor. Sonuç her şekilde KULLANILIYORLAR.. Ama kafaları almıyor, nasihat dinlemiyor, örneklerini görmezlikten geliyorlar. Bunlar için meşru bir hayat, İslâmi yaşam adeta kabul edilemez durumda. Yazık !
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    mileti çaktırmadan gavurlastiriyorlar eskiden karı koca vardı siyonis güdümlü gazeteler sevgili diye yazıyor adamlar bütün dünyada insanların içini boşaltıyorlar bazıları hariç
    Cevapla
  • Garip 9 ay önce Şikayet Et
    ALLAH Sonumuzu Hayır Etsin Haya Edep İfet Ar Namus Kavramıni Hafife Alan Kesim Hepsi Huzursuz
    Cevapla
  • Kim eğitti? 9 ay önce Şikayet Et
    Kimin sayesinde bu hale geldik? Bunların yaşına bakarsan kimin zamanında eğitildikleri görülüyor? Ahlak ve maneviyat gömleğinden sıyrılırsan, faizi ekonominin gereği görürsen evlatların da böyle olur. Gömleksizlik buraya getirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR