Gaziantep'te fabrika yangını: 10 kişi dumandan etkilendi

Gaziantep'te sağlık ürünleri üretilen bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı. Alandaki soğutma işlemleri devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2023 15:50 GÜNCELLEME 04.07.2023 15:50 GÜNCEL
Gaziantep'te fabrika yangını: 10 kişi dumandan etkilendi
Gaziantep'te fabrika yangını: 10 kişi dumandan etkilendi

Gaziantep'te 5. Organize Sanayi Bölgesi'nde sağlık ürünleri üretilen bir fabrikanın hijyen malzemesi ve çocuk bezi bulunan depo bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmeye başladı.

Yangın sırasında tahliye edilen ve dumandan etkilenen işçilerden 10'u hastaneye kaldırıldı.

90 itfaiye personeli ve 40 araç ile müdahale edilen yangın 5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Alandaki soğutma işlemleri devam ediyor.

KISA SÜREDE BÜYÜDÜ!

Yangın, saat 12.00 sıralarında 5’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sağlık ürünlerinin üretildiği bir fabrikada meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı.

Olayı gören işçiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, dumandan etkilenen 10 kişi, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

ÇATI ÇÖKTÜ

Yangın nedeniyle fabrikanın çatısı çöktü. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürüyor. 

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR