15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında silahlı kavga

İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında iki grup trafikte tartıştı. Tartışma sırasında taraflardan biri silah çekti. Araya girenlerin ayırmaya çalıştığı kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2023 18:27 GÜNCELLEME 04.07.2023 18:27 GÜNCEL
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında silahlı kavga
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında silahlı kavga

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışı O-1 karayolu üzerinde Beşiktaş istikametinde iddiaya göre trafikte tartışıp araçlarından inen kişiler kavga etmeye başladı.

Bu sırada silah çeken kişiyi araya giren vatandaşlar engellemeye çalıştı.

Yaşanan olay trafikte seyreden bir başka sürücü tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Görüntülerde silahlı kişiye engel olmaya çalışan motosikletliler ve bir kadın görülüyor.

Silahlı kişiye engel olmak isteyen kadının yere düştükten sonra kalkıp, elinde silah olan kişiye engel olmaya çalıştığı anlar da görüntülerde yer alıyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Bu trafik magandalari ne zama. Ceza alacak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR