Kazada kopan tekerlek başka kazaya sebep oldu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi D-100 Kara Yolu’nda meydana gelen kazada araçlardan birinden kopan tekerlek yola savruldu. Tekerlekten kaçmak isteyen başka 2 otomobil de birbiriyle çarpışırken 4 aracın karışmış olduğu kazada 2 kişi yaralandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 05.07.2023 06:32 GÜNCELLEME 05.07.2023 09:20 GÜNCEL
Kazada kopan tekerlek başka kazaya sebep oldu
Kazada kopan tekerlek başka kazaya sebep oldu

Kaza, Kartepe ilçesi D-100 Kara Yolu İzmit istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ö. idaresindeki 55 UP 461 plakalı hafif ticari araç sağ şeritte seyir halinde iken 41 BA 554 plakalı Opel marka otomobil arkadan çarptı.

Çarpmanın neticesinde hafif ticari aracın tekerleği koptu. Kopan tekerlek yola savruldu. Meydana gelen kazanın ilerisinde tekerlekten kaçmak isterken S.A. idaresindeki 41 R 6985 plakalı Fiat marka otomobil ile A.K. idaresindeki 34 BBF 593 plakalı Hyundai marka otomobil birbirleriyle çarpıştı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Fiat marka otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi yaralı halde ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. 41 BA 554 plakalı Opel marka otomobilin sürücüsünün ise alkollü olduğu öğrenilirken ismi öğrenilemeyen şahıs polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, güvenli geçişleri sağlamak adına yolu kontrollü olarak tek şeritten trafiğe açtı. Kazalı araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

“Bu kazada ölseydim çocuklarım yetim kalacaktı. Vebali bu kadar kolay mı?”

Kazada hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Safiye Öztürk, “Biz sağ şeritten en uygun hızla gidiyorduk. Arkadan gelen otomobil, elinde içki şişeleriyle bize çarptı. Bize çarptıktan sonra bizim tekerleğimiz koptu, onunkisi ise patladı. O kadar hızla geldi ki kaç metre ileride durabildi. Beyaz araç da bizim kırılan, dökülen parçalara çarparak durabildi. Bu kazalar bu kadar ucuz değil. Bu kazada ben ölseydim çocuklarım yetim kalacaktı. Sorumlusu kim? İki tane ayyaş ve içmiş insan. Vebali bu kadar kolay mı? Mal gitti tamam çalışır alırım ama ya canım? Ya diğerlerinin canı? Yazık değil mi?” dedi.
Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millete yasak sökmez bunu hala öğrenmedimiz mi ? Yasak dersen koliyle taşımaya başlarlar.
    Cevapla
  • Kadın 2 yıl önce Şikayet Et
    İçmeyin şu zıkkımı hiçbir faydası yok aile ve kadın olarak ailenizi düşünüyorsanız içkiye karşı olmayan partiye ve politikacılara oy vermeyin.
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aracın muayene ücreti niçin ödendi. Alınan muayene ücreti geri ödensin
    Cevapla
  • Gökselami 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş acele yorum yapma, tekerlek çarpmanın şiddetiyle kopmuş. Muayene ile ne ilgisi var. Tek neden sürücünün birinin zıkkımlanması.
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Anayol kenarlarında ; alkol satışı yasaklansın ve tekel bayileri kapatılsın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR