Bursa'da başıboş sokak köpeği saldırısı! Küçük çocuğun yüzünü parçaladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sokakta oynayan 7 yaşındaki Umut K., sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Yüzünde yaralar oluşan çocuk hastanede tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Ekipler, saldırgan sokak köpeğini bakım merkezine götürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2023 19:35 GÜNCELLEME 06.07.2023 10:18 GÜNCEL
Bursa'da başıboş sokak köpeği saldırısı! Küçük çocuğun yüzünü parçaladı
Bursa'da başıboş sokak köpeği saldırısı! Küçük çocuğun yüzünü parçaladı

Olay İnegöl ilçesi Akhisar mahallesi 203. Sokakta meydana geldi. Ailesiyle Belçika'dan İnegöl'e tatile gelen Umut K., sokakta oyun oynadığı sırada mahalle sakinlerinin bakıp beslediği sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çocuğun çığlıkları üzerine yardıma koşan mahalle sakinleri köpeği uzaklaştırdı.

Yaralanan Umut ise ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Tedavisi tamamlanan Umut K., taburcu edildi. İnegöl Belediyesi sahipsiz hayvan bakım ve tedavi merkezi ekipleri olayın yaşandığı adrese gelerek köpeği iğne ile etkisiz hale getirip, hayvan barınağına götürmek isteyince, mahalle sakinleri görevlilere karşı çıktı. Ekipler, saldırgan olduğunu tespit ettikleri köpeği, bakım merkezine götürdü.

KAYNAK : DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • reşat sev 10 ay önce Şikayet Et
    YAZIK YAZIK ya bu çocuğun hakkını savunacak kim var başı boş köpekler derhal toplatılmalıdır havalar sıcak kuduz ve saldırı riski var
    Cevapla
  • İskender 10 ay önce Şikayet Et
    Başta bazı adi kasaplara el atılmalı, atıklarını itlere veriyorlar kendim gördüm, kendince hayır yaptıklarını zan ediyorlar, fakat çöpten kurtuluyor sadece..
    Cevapla
  • Yavuz 10 ay önce Şikayet Et
    Bir insana saldirmis olan köpegi asi ile uyutmak zorunludur, muhakkak eline bir firsat gectiginde tekrar ayni saldirganligi yapacaktir.
    Cevapla
  • Osman 10 ay önce Şikayet Et
    Sokak köpekleri üzerinden cazgırlık yapanların nereden mamlanıyor acaba?
    Cevapla
  • hhüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Belediyeler bire bir sorumludur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR