Sağlık görevlisini darbeden refakatçi serbest

Aksaray’da, hastanede çarşaf istediği sağlık çalışanı İlyas Büyükkışla'yı çıkan tartışmanın ardından darbeden hasta refakatçisi İrfan A. (20), çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2023 02:00 GÜNCELLEME 06.07.2023 02:00 GÜNCEL
Sağlık görevlisini darbeden refakatçi serbest
Sağlık görevlisini darbeden refakatçi serbest

Olay, dün saat 07.00 sıralarında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, hastanenin 3'üncü katında tedavi gören yakınının yanında refakatçi olan İrfan A. odasından çıkarak koridorda temizlik görevlisi İlyas Büyükkışla’ya (46) bağırarak çarşaf istedi. İkili arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonrası İrfan A., İlyas Büyükkışla'yı darbetti. Yüzü kanlar içinde kalan sağlık çalışanı görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Diğer sağlık görevlileri 'beyaz kod' verdi. Olayla ilgili polis ekipleri İrfan A.’yı gözaltına aldı.

İrfan A. emniyetteki ilk ifadesinde çarşaf nedeni ile çıkan tartışma sonrası temizlik görevlisini darbettiğini söyledi. İrfan A. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Kartal 9 ay önce Şikayet Et
    Birde adliyelerde hakim ve savcılar darp edilsin görelim hatırlarsanız bir vatandaş yanlış park yüzünden aracın sileceğini kaldırdı araç sahibide savcı çıktı vatandaşı nerdeyse idam edeceklerdi Allah'tan sosyal medyada tepki gördü geri adım attılar..hepsi çoluk çocuk yazık
    Cevapla
  • umur 9 ay önce Şikayet Et
    Kanunlarda mı sıkıntı var hakimlerde savcılarda mı Ama büyük bir sıkıntının ortada olduğu kesin Acaba davaya bakan hakim yada savcı darp edilse ne olurdu Kaç yıl verilirdi
    Cevapla
  • toprakoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    ben böyle adeleti kabul etmiyorum.böyle adelet olmaz.BU tür cezalar kam vicdanını yaralıyor ve yapanın yanına kar kalıyor.Suçlının ceza alması için madurun illaki ölmesimi lazım
    Cevapla
  • abdullah 23 9 ay önce Şikayet Et
    hakimi savcıyı darp etse 30 sene yatar. yaşasın ilahi adalet yaşasın ölüm yaşasın cehennem. sefanız selanız okunana kadar sürecek.
    Cevapla
  • mesele 9 ay önce Şikayet Et
    iyi haketti diye herkeze dayak atılsın kanun var nizam var ama ne kanun işliyo ne mahkeme. döven kişinin yanına kalmasın hapse en az 3 ay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR