İngiliz turist paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu! Kaymakamlık harekete geçti

Sınır kapısında görevli bir gümrük memurunun, motosikletiyle Türkiye'yi gezmeye gelen İngiliz Laura Brend isimli bir kadına yönelik tavrı sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2023 21:56 GÜNCELLEME 06.07.2023 21:56 GÜNCEL
İngiliz turist paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu! Kaymakamlık harekete geçti
İngiliz turist paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu! Kaymakamlık harekete geçti

Motosikletiyle Türkiye'yi gezmeye gelen İngiliz turiste gümrük memurunun davranışları sosyal medyada taciz olarak yorumlandı. İngiliz kadın ise o anları sosyal medyada paylaştı. Memurun, turist kadına üst üste sorular yönelttiği anlar dikkat çekti. O anlar, turist kadının aksiyon kamerasına yansıdı.

Turist kadına, erkek arkadaşının olup olmadığını soran memur, kadına kahve içmeyi teklif etti. Ardından, "Benden hoşlandın mı" diye soran memurun tavırları sosyal medyada tepki çekti. Kadın turist ise o anları, "Türkiye sınırını yalnız bir kadın olarak geçmek" notuyla paylaştı.

Öte yandan, İpsala Kaymakamlığı, söz konusu personel hakkında soruşturma başlattı ve memur pasif göreve çekildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 59 TÜMÜ
  • kamil. 9 ay önce Şikayet Et
    laikllik var kurduğu sözlerde televizyonda izlediğim kadarıyla layda alıncak bir durum yok kötü söz yok sadece ne zaket var uzun yoldan gelmiş bayan.
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    ülkemizde polisten başkasını açığa alıp ihraç edemezler
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bu adam 22 bin lira maaş mi alacak
    Cevapla
  • Hüseyin s 9 ay önce Şikayet Et
    Ne var bunda kahve içmeye davet etmiş
    Cevapla
  • canlı destek 9 ay önce Şikayet Et
    şikayetin varsa yetkili makama yaparsın, sosyal medyada değil.bu duruma karşı olanı yayınlamıyorlar. turistin ne haltlar karıştırdığını bilmeden memura veryansın etmektesiniz, elle sarkıntılık varmı yok? küfür hakeret varmı yok? neyin peşindesiniz? yalnız isen akşam sana arkadaşlık edebilirm demiş, ne kadar çağ dışısınız. turist seni kirletmeye çalışıyor, oyuna gelmeyin. yargısız infaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR