İstanbul’un Altın Boynuz’u kararıyor

İstanbul’un bitmeyen çilesi Haliç’in kirliliği, havadan çekilen görüntülerle tekrar gözler önüne serildi. Daha önce suyu kahverengiye döndüğü görülen Haliç artık kararmaya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2023 11:02 GÜNCELLEME 13.07.2023 11:18 GÜNCEL
İstanbul’un Altın Boynuz’u kararıyor
İstanbul’un Altın Boynuz’u kararıyor

Yeniden yaşanan kirlilikle gündeme gelen "Altın Boynuz" olarak adlandırılan Haliç, kararmaya başladı. Daha önce koku nedeniyle yanına dahi yaklaşılamayan Haliç kıyılarının büyük bir kısmı bu sefer siyaha büründü. Haliç’te kirli olmasına rağmen su sporları yapılmaya devam edilirken, vatandaşlar da balık tutuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce Haliç’te alglerden dolayı renk değişikliği olduğu iddia edilmiş ve 2-3 haftaya düzeleceği açıklaması yapılmıştı.

 

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • mersinli 9 ay önce Şikayet Et
    Erdoğan dan önce Çöplükler patlıyor Denizde balık bile azalmış derelerin suları siyah akıyordu Erdoğan geldikten sonra istanbul un havası bile düzelmişti YA ŞİMDİ
    Cevapla
  • Veli 9 ay önce Şikayet Et
    Kirletmeden akıllanmayacak bu ülkeyi böyle mahvetiyorlar belediyeler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR