Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Şişli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2023 11:30 GÜNCELLEME 29.07.2023 11:30 GÜNCEL
Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Şişli'de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Paşa Mahallesi'ndeki bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edildi.

Ekipler takibe aldıkları bir evde S.E.A'nın pencereden bir kişi ile uyuşturucu alışverişi yaptığını belirledi. Olay yerinden uzaklaştığı sırada yakalanan şüphelinin üzerinde yapılan aramada 3,40 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu ticaretinin yapıldığı adrese yönelik operasyon gerçekleştiren ekipler, biri kadın 2 kişiyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada, 3 kilo 435 gram sentetik uyuşturucu, 12 bin 580 lira, 115 dolar, 20 avro ve 2 cep telefonu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.E.A. "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan serbest bırakılırken, G.P. ve T.P. sevk edildiği adli makamlarca "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklandı.

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR