Şişli’de, açık bırakılan pencereden düşen 3.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Şişli’de, 3.5 yaşındaki F. B., sıcak hava nedeniyle açık bırakılan pencereden düşerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2023 12:58 GÜNCELLEME 31.07.2023 13:13 GÜNCEL
Şişli’de, açık bırakılan pencereden düşen 3.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Şişli’de, açık bırakılan pencereden düşen 3.5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Olay, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 08.00 sıralarında Şişli'de meydana geldi. İddiaya göre, T. B. evin salonunda oğlu F.B. ile bir süre oyun oynadıktan sonra uyuyakaldı. 3.5 yaşındaki F.B., babasının uyumasının ardından pencere kenarındaki koltuğa çıktı. Pencere pervazına tırmanmaya çalışırken dengesini kaybeden F. B. havanın sıcak olması nedeniyle açık bırakılan pencereden aşağı F.B. hayatını kaybetti.

Bu sırada, yeni doğmuş bebeğini emziren anne gürültüyü duyarak salona geldi. Oğlunu göremeyen anne pencereden dışarı bakınca korkunç manzarayla karşılaştı. Eşinin haykırışlarını duyarak uyanan baba T. B. ise, koşarak dışarı çıktı. Yerde hareketsiz yatan oğlunu kucağına alan baba gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu şebeke , tek yaptırmayı çok ev sahibi umursamıyor çoğu kiracı kişiler bile dese ev sahibi önemsemiyor bazen merdiven demirini dahi yaptırmıyorlar insanlarda suç çok işişten geçince ah vah olmuyor
    Cevapla
  • zafer gülten 9 ay önce Şikayet Et
    baba sanırım sıcak havanın etkisiyle uyuyakalmış,ve 1-2 bin tl ye mal olacak parmaklık sadece hırsız için taktırılmaz,ufak çocuğu olanlar gerekirse boğanızdan kesin,çocuğunuz varsa parmaklık taktırın,balkonuza kafes tel yaptırın.çocuğum düşecek korkunuz olmasın.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çocuksuz mimar mühendis işi moda ev dizaynı. Fransız balkon ne ya her yer fransız balkon. çocukların başı gövdeye göre arantısal olarak yetişkinlerden ağır. aşağı biraz fazla eğik baktımı kafanın ağırlığı vücudu çekiyor
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Dünyada bu pencere şekli ancak ve ancak Türkiyede var.ben olsam onu çizeni yapanı mütahiti mahkemeye veririm.sadece gösteriş kim bilir kaç cana mal olacak.ben bu tip pencereleri Türkiyede her yerde görüyorum.çok saćma bir yapılış Tipi yazık hemde çok yazık.
    Cevapla
  • mehmetm 9 ay önce Şikayet Et
    Ne müteahhidi kardeşim. Pencere önüne çocukların çıkabileceği ve sarkarak pencereden düşebileceği ihtimali ile koltuk, çekyat, sandalye , tabure konmaz.
    Cevapla
  • ASLI 9 ay önce Şikayet Et
    Hangi pencere tipinden bahsediyorsunuz? Sallamayın Türkiyedeki pencereler tüm dünyada kullanılan pencereler hatta çift cam yalıtımlı olmasıda ekstrası eskiden vasistaslı pencereler yoktu ama artık son 15 yıldır vasistassıs pencerede kalmadı yere kadar olan pencerelerin deseniz adı fransız balkon avrupadan gelme yine vasistaslı ve yönetmelik gereği korluluklar 110 den az olamaz sallamayı
    Cevapla
  • polat alemdar 9 ay önce Şikayet Et
    Cok dikkat allah korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR