Lice kırsalında narko terör operasyonu! PKK'nın uyuşturucu kolu kesildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Lice kırsalında gerçekleştirilen narko terör operasyonu ile terör örgütünün 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesinin engellendiğini bildirdi. İşte operasyonda ele geçirilen yasaklı maddeler...

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2023 18:36 GÜNCELLEME 31.07.2023 18:41 GÜNCEL
Lice kırsalında narko terör operasyonu! PKK'nın uyuşturucu kolu kesildi
Lice kırsalında narko terör operasyonu! PKK'nın uyuşturucu kolu kesildi

Bölücü terör örgütü PKK'nın gençleri zehirleyerek elde ettiği en büyük para kaynağı olan uyuşturucu ağına büyük darbe vuruldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığımızca terör örgütünün uyuşturucudan elde ettiği geliri engellemek maksadıyla Lice kırsalında narko terör operasyonu gerçekleştirildi" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımda uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini de vurguladı.

Operasyonda 114 kilogram toz esrar, 299 kilogram kubar esrar, 3 milyon 143 bin 50 kök kenevir ile 415 bin kök skunk ele geçirildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Mizah 9 ay önce Şikayet Et
    Diyarbakır-Lice bilinen her yıl ekilen bir bölge. Komple devletleştirip devlet çiftliği kurun. Tabii koruma ve karakol ile. Aynı çözümsüz işleri tekrarlamak marifet değil. Sonuç getirecek kesin çözümler lazım. Gerekirse demokrafik yapıyı değiştirin. Birileri el altından bunu çok güzel yapıyor.
    Cevapla
  • maho 9 ay önce Şikayet Et
    uyuşturucu baronlarını sanki millet bilmiyor
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 9 ay önce Şikayet Et
    bunlar yok edilmesin kullanılsın.israf haramdır.
    Cevapla
  • Selçuk 9 ay önce Şikayet Et
    Yerin ismi dibek. 96 da on milyon kök, 97 de on iki milyon kök. 2023 te ne kök. Yalan, dolan, parayı kapan. Afiyet olsun. Sağ ol . Kolay gelsin.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hep aynı bölge Hep aynı senaryo...Yakalanacağını bile bile ekilir mi,sonuçta bir maliyeti var. Dron teknoloji si ile tespit edilmemesi imkansız gibi, gel de huylanma......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR