Otomobilde biri çakmak doldururken, diğeri sigara yaktı! Ve...

Erzurum'da E.U. ile arkadaşı B.P., otomobilde çakmağa gaz doldurmak isterken meydana gelen patlamada yaralandı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan E.U., "Cehennemi yaşadık diyebilirim" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2023 15:33 GÜNCELLEME 03.08.2023 15:33 GÜNCEL
Otomobilde biri çakmak doldururken, diğeri sigara yaktı! Ve...
Otomobilde biri çakmak doldururken, diğeri sigara yaktı! Ve...

27 Temmuz akşam saatlerinde Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana gelen olayda, park halindeki otomobilde sigara içen B.P. ile E.U., torpidodaki gaz tüpünü alıp, çakmaklarına dolum yapmak istedi.

Ancak bu sırada patlama oldu. El, kol ve yüzlerinden yaralanan iki arkadaş, özel bir hastanenin acil servisine gitti.

B.P. ile E.U., buradaki müdahalenin ardından Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Vücutlarında ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştuğu tespit edilen yaralıların tedavisi sürüyor.

'ORTALIK BİR ANDA MASMAVİ OLDU"

Patlamada cehennemi yaşadıklarını söyleyen E.U., "Otomobilde oturuyorduk. Çakmağın gazı bitmişti. Torpidoda olan gaz tüpü ile çakmağı doldururken sigara yaktık. O sırada patlama oldu. Ortalık bir anda masmavi oldu. Kapıları açıp kendimizi güçlükle dışarı attık. Alev alan kıyafetlerimizi söndürdü. Otomobil de büyük hasar aldı. Çok şükür korkulacak bir durumumuz yok" diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Ottomans 8 ay önce Şikayet Et
    Ulan bu ne is beeee gulermisin aglarmisin
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    sigara sağlığa zararlıdır bilmiyormusunuz..
    Cevapla
  • Konyalı deli 8 ay önce Şikayet Et
    İki erzurumlii birarayagelii çakmaya gaz basii öbiri çakmagii çakii ortalık ateş alii elyüz yanii sonramı melül melül bakiii
    Cevapla
  • Gaziantep27 8 ay önce Şikayet Et
    Alkol zararlı, sigara öldürür, ateşle oynanmaz.Kapali alanda sigara içmek yasak.Neyse bir musibet bin nasihatten evladır.
    Cevapla
  • Bumerang 8 ay önce Şikayet Et
    Çakmaktaki gaz bittiyse çakmağa gaz doldurmak yerine. Yeni bir çakmak almak daha iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR