Şile'de denizin ortasında kadına şiddet

Şile'de botta tartıştığı kadını darbeden bir kişi sahildekiler tarafından görüntülerdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.08.2023 17:25 GÜNCELLEME 04.08.2023 17:29 GÜNCEL
Şile'de denizin ortasında kadına şiddet
Şile'de denizin ortasında kadına şiddet

Olay dün saat 20.00 sıralarında Şile Ağlayankayalar Mevkiinde meydana geldi. Açıkta bulunan botun üzerindeki erkeğin yanındaki kadını acımazsızca darbetmeye başladı. Sahilde arkadaşlarıyla vakit geçiren Mustafa Savaş ise kadının çığlıklarını duydu. Polisi ve ardından sahil güvenlik ekiplerini arayan Savaş, sahilden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki botu cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görgü tanığı Mustafa Savaş, "Olaya şahit oldum ve çok üzüldüm. Kadını acımasız bir şekilde denizin ortasında dövüyordu. Müdahale etmek istedim. Ama uzak mesafedeydi. Ama sesi geliyordu, bağırış çığlık sesleri geliyordu. Ve hemen yanında plaj vardı. Plajda, can kurtarma ekipleri vardı. Ama sessiz kaldılar. Görmediklerine inanmıyorum. Mutlaka gördüler ama kimse müdahale etmedi. Ben hemen polisi aradım. Sahil güvenliğe yönlendirdiler. Sahil güvenliği aradım. Sahil güvenlik hemen geleceğini söyledi ama olaydan bir saat sonra geldiler. Ve onlar da çoktan uzaklaşmıştı. Biraz yakın olsa aslında 300 metre uzaklıkta falandı. Yakın olsa tabii ki ben de belki korkuturdum, bağırırdım, çağırırdım. Korkutarak kaçırabilirdim. Aslında onları fark ettim orada geziniyorlardı. Çığlığı hemen dikkatimi çekti." dedi. 

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • maremer 8 ay önce Şikayet Et
    olay denizde vuku bulmuş ve yetki tartışmasına kadın kurban gitmiş.
    Cevapla
  • patriot 8 ay önce Şikayet Et
    Herkesin basına bir polis ve jandarma dikilmesi gerekir, katılıyorum..
    Cevapla
  • Fatih Kara 8 ay önce Şikayet Et
    Önce bindiğin kayığa bakacaksın. Sonra kimle bindiğine.
    Cevapla
  • Hasan 8 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede polis jandarma ne zaman vaktinde gelmiski simdi gelsin bir gün önce bir üstegmen balik malzemsi satan bir dükkanda oturmus mesai saatinde cay icip sohbet ediyordu resmi kiyafetle devlet bunlara neden naas öder ve bunlar hava atmaktan baska bir halt ettikleri yok iki gün öncede tirin bir tanesi tesr yönden geliyor ne polis var ne jandarma malesef cok geri kalmisiz ülke yol gecen
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    malesef bu ne ilk nede son olacak, neden derseniz, biz Avrupa'ya benzedik, ama bizim kanımda kıskanma var, onlarda bu yok. karısı gece başkasıyla kalsa adam umursamaz, ama bizde kabul edilmez, maalesef nesil çok kötüye gidiyor, ya serbest bırak kadını. yada, kiskaniyorsan şartlarını söyle, kabul ederse evlen. ama haya yok iman yok. sonrada kıskançlık yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR