Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

Edirne’de öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağış sebebiyle yollar göle dönerken, devrilen ağaçların altında kalan bazı araçlar hasar gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2023 15:59 GÜNCELLEME 06.08.2023 15:59 GÜNCEL
Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi
Sağanak yağış yolları göle çevirdi, ağaçları devirdi

Günlerdir devem eden kavurucu sıcakların ardından bugün Edirne’de 30 dakika boyunca etkili olan yağış yolları göle çevirdi. Yağışla birlikte birkaç noktada ise ağaçlar devrildi. Talatpaşa Mahallesi Uzun Kaldırım Caddesi'nde devrilen ağaçlar araca zarar verdi. Aracın üzerine ağaç devrilmesi sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Yağmuru fırsat bilip aracını yıkadı

Etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Ana caddeler yağmur sularıyla dolarken, bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekip, bir süre sağanağın dinmesini bekledi. Bu nedenle trafikte aksamalar yaşandı. Yağan yağmuru fırsat bilen bir vatandaş ise eline aldığı şemsiyeyle kendisini korurken, bazıları ise fırçayla kamyonetini yıkamaya devam etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Samii 8 ay önce Şikayet Et
    Kurumuş ağacı orada bekleten belediyeye ben ne diyeyim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR