Pendik'te yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı

Pendik'te yasa dışı silah ticareti yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2023 12:27 GÜNCELLEME 07.08.2023 12:27 GÜNCEL
Pendik'te yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı
Pendik'te yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir adreste yasa dışı silah ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Depo olarak kullanıldığı belirlenen adresi izlemeye alan ekipler, buraya gelen F.A'nın silah satıcısı olan A.T ile görüştüğü sırada operasyon düzenleyerek 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Burada yapılan aramada, 19 uzun namlulu av tüfeği, 24 pompalı tüfek, 8 dipçik tutmacı, 10 pompalı tüfek aparatı, 4 pompalı tüfek nişangahı ve 2 bin 500 lira ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüphelilerden F.A. hakkında 2521 sayılı avda ve sporda kullanılan silahlarla ilgili kanuna muhalefet suçundan 2 bin 864 lira idari para cezası uygulanırken, A.T. ile ilgili de 6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

KAYNAK : AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR