Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Veliköy organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir kimya fabrikasında yangın çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2023 16:28 GÜNCELLEME 07.08.2023 16:37 GÜNCEL
Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın
Tekirdağ'da kimya fabrikasında yangın

Tekirdağ'da Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Fabrikadaki işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Türkiye için 8 ay önce Şikayet Et
    Bu yangın sanki domine taşı gibi firmalar önlem almıyor yada birileri sabotaj yapıyor bence firmalar önlem almıyor firma zararda olduğunda bu şekilde sigorta şirketlerin den yüklü miktarda para alıyor Türkiye de kul hakını çoğu insan tanımıyor
    Cevapla
  • RECEP IŞIK 8 ay önce Şikayet Et
    Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde Vefa yok, ahde hürmet hiç,EMANET lafe-i bi medlul Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş
    Cevapla
  • big dady 8 ay önce Şikayet Et
    Arkaslar telikeli is yerlerde önlem yokmu ? Dikat edilmiyormu .? Sürekli kasalar yanginlar . Egitimli isci sart.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR