Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası şartları

Seçim öncesi öğrencilerin vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "seçim beyannamesinde gençlere verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı. Peki öğrenciye vergisiz cep telefonu ne zaman başlayacak?

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2023 08:55 GÜNCELLEME 09.08.2023 08:55 GÜNCEL
Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası şartları
Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyası şartları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi AK Parti seçim beyannamesini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada “Gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” demişti.

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON KAMPANYASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kabine Toplatısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, "seçim beyannamesinde gençlere verdiğimiz sözleri adım adım hayata geçireceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti seçim beyannamesini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada “Gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” demişti. 

VERGİSİZ CEP TELEFONU SATIŞINDA ŞARTLAR NELER?

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek. 

Meclisin açılmasıyla birlikte konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor. Konuya dair tüm detaylar belli olunca haberimizde yer vereceğiz.

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bu iş suistimale çok açık,(özelliklede iphone da) bence yapılmamalı !
    Cevapla
  • Müslüman vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    dindar insanların üzerimdeki baskı ne zaman kalkacak koruma kanunu ne zaman kalkacak çocuklarımızı İslami usulle nasıl okutacağız inkılap tarihi ne zaman kalkacak
    Cevapla
  • yabatek 8 ay önce Şikayet Et
    Yurtdisina serbestlik verseniz zaten telefon vs duser
    Cevapla
  • burak 8 ay önce Şikayet Et
    normal olan insan yaşamayı alım gücünü toplumun geneline garibana ne zaman layık göreceksiniz onu merak ediyorum...
    Cevapla
  • ÖĞRENCİ 8 ay önce Şikayet Et
    Haberi okuyoruz sorunun cevabı yok. Ne zaman başlayacak yazıyor başka bir şey yazmıyor. biz mi size cevabını verelim araştırıpta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR