Sakarya'da sünnet düğününe katılan 60 vatandaş hastaneye başvurdu

Sakarya'da sünnet düğününde ikram edilen yemekten zehirlendiği değerlendirilen 60 kişi, kentteki hastanelere başvurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2023 23:57 GÜNCELLEME 14.08.2023 11:52 GÜNCEL
Sakarya'da sünnet düğününe katılan 60 vatandaş hastaneye başvurdu
Sakarya'da sünnet düğününe katılan 60 vatandaş hastaneye başvurdu

Adapazarı ilçesi Rüstemler Mahallesi'ndeki bir sünnet düğününde ikram edilen yemeğin ardından 60 kişi mide ağrısı, ishal ve baş dönmesi şikayetleriyle hastaneye başvuruda bulundu.

SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILAN 60 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Yenikent Devlet Hastanesi'nde gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi görenlerin bir bölümü taburcu edildi.

Tedavisi devam eden kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • emrah aydın 8 ay önce Şikayet Et
    bu sakaryanın yemek karnesinde sıcili çok bozuk. onune gelen yemek işine giriyor. önüne gelen tabeldot yemek işine giriyor sonuc bu
    Cevapla
  • M. Çelik 8 ay önce Şikayet Et
    Tavuk ve pilav yeterince iyi pişmeli pişkin olmali. Tavuk taze dahi olsa yeterince iyi pişkin olmayinca vitamin zehirlenmesi gibi birseyler oluyor. Doktor bilgisidir.
    Cevapla
  • Emekli Memur... 8 ay önce Şikayet Et
    Kesin Tavuktandır diye düşünüyorum...
    Cevapla
  • İ Aydın 8 ay önce Şikayet Et
    aslı eeee ne yapalım
    Cevapla
  • ASLI 8 ay önce Şikayet Et
    15-20 yıl öncesi kardeşimin sünnet mevlidinde tavuktan hafif zehirlenmeler olmuştu ama asıl olay mevlitde durup dururken mekanın penceresi patlamıştı taş vs olma ihtimali yok durup dururken olmuştu nazar değmişti herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR