Prof. Dr. Gökçen Orhan odasında ölü bulundu
Ünlü Kalp Damar Cerrahı ve Akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, görev yaptığı Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi hastanesinde çalışma odasında ölü bulundu.
GİRİŞ 17.08.2023 21:44
GÜNCELLEME 18.08.2023 09:55
GÜNCEL
Kalp Damar cerrahı ve Akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, Kadıköy’de bulunan Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ndeki odasında öğlen saatlerinde ölü bulundu.
Kendisinden haber alınamaması üzerine odasına bakılmak istenen Orhan’ın kapısının kilitli olduğu fark edildi. Kapının açılmasının ardından Orhan’ın cansız bedeni bulundu.

Yoğun bakıma kaldırılan Orhan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Orhan’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
'SAĞLIĞINIZ İHMAL ETMEYİN'
Orhan’ın sosyal medya hesabından en son paylaştığı gönderide “Sağlığınızı ihmal etmeyin” yazdığı görüldü.

YORUMLAR 36
TÜMÜ
-
Kolay değil 3 yıl önce Şikayet EtBir doktor hele cerrah ve de kalp cerrahı en hassas mesleklerden ve kolay yetişmiyor, yılların tecrübesini, birikimini istiyor, Allah rahmet eylesin, ülkenin önemli kayıplarından.Beğen
-
Misafir 3 yıl önce Şikayet EtEcel gelmişse odasının kapısı niye kilitli?ecel aniden gelmiyormu?Beğen Toplam 1 beğeni
-
Abdullah 3 yıl önce Şikayet EtEcel gelmiş her şey bahane...Beğen Toplam 1 beğeni
-
Türk 3 yıl önce Şikayet EtAllah rahmet eylesinBeğen Toplam 3 beğeni
-
Göksel 3 yıl önce Şikayet EtVatan iyi bir evladını kaybetti Allah rahmet eylesinBeğen Toplam 8 beğeni
-
Bozkurt74 3 yıl önce Şikayet EtTanıyor muydun?Beğen Toplam 1 beğeni