Bursa'da fabrika yangını!

Bursa’da ısı yalıtım sistemleri üretimi yapan fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2023 08:24 GÜNCELLEME 18.08.2023 09:35 GÜNCEL
Bursa'da fabrika yangını!
Bursa'da fabrika yangını!

Nilüfer ilçesi İrfaniye Mahallesi Çiftlik Sokak’ta ısı yalıtım sistemleri üretimi yapan fabrikada saat 05.00 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın depo kısmındaki ahşap ve kimyasal maddeler nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis, çevrede bulunan fabrikaları tahliye ederek önlem aldı. Yangına müdahale edene itfaiye ekipleri, alevlerin diğer fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü.

Fabrikada büyük çaplı zarara neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mévan 8 ay önce Şikayet Et
    bilerek yakılıyor bence ,iş yeri iflasın eşiğine gelmiş böyle yakarak devletten para koparacakalar. bu kadar kısa ve net
    Cevapla
  • Mustafa Paşa 8 ay önce Şikayet Et
    İhracata saldırı var kesinlikle birilerin parmağı var
    Cevapla
  • Batıdangelen 8 ay önce Şikayet Et
    PKK'lı ve diğer kripto kişilere ülkenin ekonomik altyapısına zarar verilmesi için verilen sabotaj görevleri yaklaşık 3 yıldır yoğun bir şekilde yerine getiriliyor. İşe alınan kişilerin güvenlik soruşturmalarının iyi yapılması gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Kundakcılar iş başında !!!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR