Gölete düşen kızını kurtarmak isteyen baba da boğuldu

Ankara’da gölete düşen kızını kurtarmak için suya atlayan baba ile kurtarmaya çalıştığı kızı hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2023 08:51 GÜNCELLEME 18.08.2023 09:34 GÜNCEL
Gölete düşen kızını kurtarmak isteyen baba da boğuldu
Gölete düşen kızını kurtarmak isteyen baba da boğuldu

Olay, Gölbaşı ilçesinin kırsal bölgelerinde yer alan bir gölette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dengesini kaybeden 11 yaşındaki Hira Nur Sarıışık, ailesiyle birlikte gezmeye gittiği yerde bulunan gölete düştü.

Kızının boğulduğunu göre baba Yüksel Sarıışık (36) da çocuğunu kurtarmak için suya atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin sudan çıkardığı baba ile kızın yaşamını yitirdikleri belirlendi. Talihsiz baba ve kızı, Bala ilçesine bağlı Küçük Davdanlı köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

"ÇOCUĞU DÜŞÜNCE ONU KURTARMAK İÇİN SUYA ATLAMIŞ"

Olayla ilgili konuşan esnaf Hasan Salim,Olay, Gölbaşı ilçesinin kırsal bölgelerinde yer alan bir gölette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dengesini kaybeden 11 yaşındaki Hira Nur Sarıışık, ailesiyle birlikte gezmeye gittiği yerde bulunan gölete düştü. Kızının boğulduğunu göre baba Yüksel Sarıışık (36) da çocuğunu kurtarmak için suya atladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin sudan çıkardığı baba ile kızın yaşamını yitirdikleri belirlendi. Talihsiz baba ve kızı, Bala ilçesine bağlı Küçük Davdanlı köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.
 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    çok büyük acı, Allah mekanlarını cennet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ailesine sabır versin,, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • salih 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    Cevapla
  • gakkoş 8 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR