Terk ettiği kocasını tüfekle öldürdü!

Amasya'nın Taşova ilçesinde, kendisinden eve geri dönmesini isteyen eşi Murat Yalçın’ı (38) çıkan tartışmada tüfekle vurarak öldüren Ayşe Yalçın’ın (33) ifadesi ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2023 16:53 GÜNCELLEME 21.08.2023 16:53 GÜNCEL
Terk ettiği kocasını tüfekle öldürdü!
Terk ettiği kocasını tüfekle öldürdü!

Yalçın ifadesinde eşine olumsuz yanıt verdiğini belirterek, “Zorla içeri girmeye çalışınca da tüfekle ateş ettim” dedi.

Olay, 19 Ağustos günü saat 19.00 sıralarında Taşova ilçesi Tepe Mahallesi Şehit Polis Ali Öztürk Caddesi’nde meydana geldi. Tokat’ın Erbaa ilçesinde oturan Ayşe Yalçın, yaklaşık bir hafta önce eşi ile tartışınca 3 çocuğunu yanına alıp, dayısının evinin bulunduğu Amasya’nın Taşova ilçesine geldi.

Murat Yalçın da (38) eşiyle konuşmak için 60 AEJ 671 plakalı motosikletle Ayşe Yalçın’ın yaşadığı apartmana gitti. 3’üncü kattaki eve çıkan Murat Yalçın, eşinden çocukları da alıp eve dönmesini istedi. Ayşe Yalçın olumsuz cevap verince aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında evdeki av tüfeğini alan Ayşe Yalçın, Murat Yalçın’ı göğsünden tüfekle vurup öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Murat Yalçın’ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Taşova Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu. Ayşe Yalçın ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Murat Yalçın dün Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Bağpınar köyünde toprağa verildi.



İÇERİ ZORLA GİRMEYE ÇALIŞINCA TÜFEKLE VURMUŞ

Ayşe Yalçın, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayşe Yalçın’ın ifadesinde eşinin bir işte çalışmadığını ve uyuşturucu kullandığını, kendisinin çalıştığını söyledi.

Olay günü kendisinden eve dönmesini istediğini, bu isteğini kabul etmeyince tehditler savurduğu belirten Yalçın, "Zorla içeri girmeye çalışınca da tüfekle ateş ettim. Pişmanım" dedi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Tarafsız Taraftar 8 ay önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete hayır diyoruz.
    Cevapla
  • çağrıbey 8 ay önce Şikayet Et
    kadın ne anlatırsa anlatsın önce otopsi yapılır olay yeri keşif yapar şahitler dinlenir hüküm ondan sonra verilir kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allahın da adaleti var er yada geç tecelli eder
    Cevapla
  • Savaş 8 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu kocan mezara çocuklar yetiştirme yurduna sen hapise herşeyden önemlisi çocuklar büyüdükleri zaman ne diyeceksin onlara sende hesap soracaklar yuvamızı dağıttın bizi param parça ettin diye bunu sana değil Karısını ölduren koca Lara’da söylüyorum kendinizi düşünmeyi bırakın çocuklar herbiri perişan ne oldu mutlumu oldunuz
    Cevapla
  • fakir 8 ay önce Şikayet Et
    Ölen erkek olunca kimsenin umrunda değil. Ciddi şekilde çifte standart var
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    haneye tecavüz etmeye kalkmış. sonra da öldürülmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR