14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı

Konya’da annesi tarafından bir süre kalması için dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki genç kız, dedesini bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan genç kız, gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaparak cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2023 06:15 GÜNCELLEME 22.08.2023 09:17 GÜNCEL
14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı
14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Karacabaşveli Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2. katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki H.A., 2 gün önce annesi tarafından bir süre kalması için dedesi İdris A.’nın (66) yanına bırakıldı. H.A., gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle evde bulunan ekmek bıçağı ile dedesi İdris A’yı bıçaklayarak evden kaçtı. Yaralanan yaşlı adamın sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İdris A., ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

BOKSÖR GİBİ HAREKET YAPTI

Olay yerindeki incelemelerinin ardından Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli torunu yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 8 yıldır boks eğitimi aldığı öğrenilen 14 yaşındaki şüpheli H.A., Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesinde bir cadde üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık raporu alınmak üzere Konya Numune Hastanesine getirilen H.A., kendini görüntüleyen gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaparak “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” diye cevap verdi. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelinin “isteyerek yapmadım, farkında değildim” dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Ertuğrul 8 ay önce Şikayet Et
    Gençlik elden gitti
    Cevapla
  • Bucaklı 8 ay önce Şikayet Et
    Gazeteciler de bazen çok saçma sorular soruyorlar.
    Cevapla
  • orhan 8 ay önce Şikayet Et
    belliki annesi kiziyla bas edemedi , dedesine buraktiki biraz dedesi ilgilensin diye tahminen kiz çocuĝu dedesinin yanindada rahat dutmadi
    Cevapla
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    Chp tüm nesli bozdu
    Cevapla
  • duyarlı 8 ay önce Şikayet Et
    maşallah ne hayırlı torun, bu arada konyada bu konularda birinciliği almak üzere...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR