İstanbul'da maymun dehşeti: Yaralılar var

Büyükçekmece'de de başıboş şekilde dolaşan maymun, sokakta geçenlere saldırdı. Yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, bir evin içine giren maymun sahibinin gelmesiyle ortadan kayboldu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2023 18:52 GÜNCELLEME 28.08.2023 18:52 GÜNCEL
İstanbul'da maymun dehşeti: Yaralılar var
İstanbul'da maymun dehşeti: Yaralılar var

Olay, 16.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta başıboş bir şekilde dolaşan maymun yoldan geçenlere saldırmaya başladı.

Maymunu görenler korkup kaçarken, dört katlı binanın ikinci katına kadar tırmanan maymunun, balkondan evin içine girerek evi dağıttığı anlar ev sahibi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Maymunun sahibi olduğu iddia edilen kişiler maymunu alarak olay yerinden uzaklaştılar. Maymunun saldırısına maruz kalan üç kişiden ikisi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.  

EV SAHİBİ YAŞANANLARI ANLATTI

Maymunun girdiği evin sahibi Metin Tunçel, "Telefon geldi, maymun eve girmiş. Koşa koşa geldik, evi dağıtmış zarar vermiş. Alt kat komşumuzu darp etmiş. Ambulans ile kaldırmışlar. Durum bu, maymunu arıyoruz yani. Evet, çevredekileri de ısırmış. Benim bildiği alt kat komşumuz var Nermin teyze, onu baya bir darp etmiş ambulans ile hastaneye kaldırmışlar. Bir de komşularımız var, onlarında ayaklarından ısırmış. Sonra sahipleri gelip, kucağına gitmiş sahibinin sonrada kaçmışlar" dedi.

KAYNAK : DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • salim 8 ay önce Şikayet Et
    kuduz aşısı yapmışlardır umarım
    Cevapla
  • zafer gülten 8 ay önce Şikayet Et
    Nuh Peygamber zamanında tufan olacağı zaman maymun ,köpek dahil tüm hayvanlar Nuhun gemisine binmişti,ama Allah ı tanımıyanlar binememişti,demekki Allah yarartığı hayvana sırası gelince insandan çok kıymet veriyor,cennetine kabul ettiği hayvanlar---köpek Kıtmir,peygamberimizin kedisi Müezza gibi.bi düşünelim yorum yapmadan önce.
    Cevapla
  • zafergülten 8 ay önce Şikayet Et
    cahilce yorumlar,gidin Hindistan a sokalar maymun kaynıyor,kimseyede zarar vermiyor,kimbilir ehcilleşmiş zararsız hayvanı ne kadar korkuttular,taş atıp sopa gösterdiler,tekme savurdular ki hayvancağız kendini savundu.
    Cevapla
  • tataba 8 ay önce Şikayet Et
    inekte kaynıyor.kuduz oldugunda anlarsın belki.
    Cevapla
  • molla Kasım 8 ay önce Şikayet Et
    bu ne rezillik yahu iti köpeği yetmedi bide maymun çıktı
    Cevapla
  • bektas 8 ay önce Şikayet Et
    maymun beslemek nedir yav bende aslan ve ayi besliyecem yav hayvan haklarına aykırı hayvanat bahçelerini istemiyorlar ama evde vahşi hayvan beslemeye birsey demiyorlar ilginc durum
    Cevapla
  • bayırbucak 8 ay önce Şikayet Et
    seksenler öncesi ayı besleniyordu oynatılıyordu köye gittim adam dediki 50 yaşındayım dağda taşta bir tane ayı görmedim olmasına rağmen dedi.ben dedim istanbulda ayı oynatılıyordu ayda bir kaç kez rastlıyordum dedim.şimdi sende besle oynatırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR