Yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen hakim ve savcı adaylığı yazılı sınavları ve mülakatlarda başarılı olan adayların atama işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2023 02:29 GÜNCELLEME 09.09.2023 02:29 GÜNCEL
Yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı
Yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kasım 2022'de yapılan hakim ve savcı adaylığı yazılı sınav ve mülakatlarında başarılı olan adayların atama sürecinin tamamlandığını açıkladı.

HAKİM VE SAVCI ATAMALARININ BİR KISMI TAMAMLANDI

Bakan Tunç yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"26-27 Kasım 2022 tarihlerinde yapılan adli yargı hakim ve savcı adaylığı, idari yargı hakim adaylığı ve avukatlık mesleğinden adli yargı hakim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavları ve mülakatlarında başarılı olup atanmaya hak kazanan adayların atama işlemleri tamamlanmıştır."

Bir kısım adayların ise atama işlemlerinin devam ettiğini, bu adayların da işlemleri tamamlandığında atamalarının yapılacağını belirten Tunç, tüm hakim ve savcı adaylarına atamalarının hayırlı olmasını diledi.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Lan yürüyün gidin, infaz yasası saçma sapan, hakim ne yapsın. Kanunları hakimler mi çıkarıyor? Ağzı olan konuşuyor.
    Cevapla
  • Anadolu 7 ay önce Şikayet Et
    Boş yere atama yapıp maaşa bağlamayın, önce adaletli karar nasıl verilir onu öğretin
    Cevapla
  • Deli Dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    Hizmeti yerlerde olan bakanlık.
    Cevapla
  • temel 7 ay önce Şikayet Et
    bence bosuna masraf zaten is yapan yok yakala birak cezalar komik zaten onun yerine her suca fiat listesi yapin parasini veren evine gitsin zaten yarisini cete mafia almis galiba direk birakiyorlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR