Kayıp akademisyen köyde bulundu

Edirne’nin Keşan ilçesinde çarşamba günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan öğretim görevlisi Gökcan Tazeler (37), Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2023 16:34 GÜNCELLEME 11.09.2023 18:34 GÜNCEL
Kayıp akademisyen köyde bulundu
Kayıp akademisyen köyde bulundu

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi olan evli ve 1 çocuk babası Gökcan Tazeler’den, çarşamba günü, saat 10.00 sıralarında Yeni Mahalle’deki Zirve Konutları’danki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamadı.

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Tazeler için arama çalışması başlatıldı ancak hiçbir ize rastlanmadı. Tazaler, kaybolduktan 5 gün sonra Keşan’a 34 kilometre uzaklıktaki Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Tazeler’in akrabaları köye gidip Gökcan Tazeler’le görüşerek, kendisini evine getirdi.

'SAĞLIK DURUMUM İYİ'

Sağlık durumu iyi olan Gökcan Tazeler, “Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp, yalnız kalmak istedim. Kocaçeşme halkı tarafından bir süre misafir edildim. Sağlık durumum iyi, kimse merak etmesin. Ailemle mutlu bir hayata başlamak üzere evime dönüyorum” diye konuştu.

Mustafa Helvacıoğlu ise “Günlerdir kayıp olan genç akademisyenimiz Gökcan Tazeler’i her türlü imkanlarımızı kullanarak endişeli ailesi ve yakınları ile karış karış aradık. Umudumuzu hiç kaybetmedik, kolluk kuvvetlerimizle aradık ve sonunda bulduk. Gökcan kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun diler, kayıp arama çalışmaları sırasında destek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Gökcan Tazeler’in eşi Damla Suna Tazeler de eşinin bulunmasından dolayı büyük sevinç yaşadı.

KAYNAK : DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 203 TÜMÜ
  • Zekâ 7 ay önce Şikayet Et
    Manipüle etmiş ,eşine gözdağı vermiş. Narsist bile olabilir. Eşi affetmesin. Çocukça bir davranış. Aynısını eşi yapsa bunca zaman kimle takıldıysan oraya git der.egitimci olacak daha kendi büyümemis
    Cevapla
  • Nurcan elmastaş 7 ay önce Şikayet Et
    Kimseyi asla bilmediğiniz konular hakkında yargılamayın mesele nedir ALLAH bilir
    Cevapla
  • Nurcan elmastaş 7 ay önce Şikayet Et
    NEFRET kin ve daha neler ne oluyor insanlığa bırakın bu saçma sapan şeyleri çok kırıcı birakinda insanlar biraz beyin dinlendirsin kardeşim dertsiz kimse yok olmuş bitmiş herkes Zaten kendi işini yapıyo kim aradiysada ALLAH razı olsun
    Cevapla
  • Kasım Devran 7 ay önce Şikayet Et
    Eşek sudan gelinceye kadar.
    Cevapla
  • Dursun goktepe 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kendini idare edemiyo bunlardan eğitimci filan olamaz . Bunu görevli olduğu eğitim kurumundan diskalifiye etmek lazım.
    Cevapla
  • Fatih Coşkun 7 ay önce Şikayet Et
    Akademisyen de olsa insan başından nelerin geçtiğini bilemezsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR